Hírek
20345 hír az adatbázisban
Új műszaki vezérigazgató-helyettes a Magyar Telekom élén
Marketinginfo.hu - 2017-02-10 18:16
Karrier

A Magyar Telekom bejelenti Dr. Kim Kyllesbech Larsen műszaki vezérigazgató-helyettesi pozícióba történő kinevezését 2017. április 1-jei hatállyal.

Dr. Kim Kyllesbech Larsen a Magyar Telekom Ügyvezető Bizottságának is tagja lesz.

Dr. Kim Kyllesbech Larsen (52) a Deutsche Telekomtól érkezik a céghez, ahol legutóbb a technológiai gazdálkodásért és transzformációért, valamint a technológiai architektúráért és innovációért felelős elnökhelyettesi pozíciót is betöltötte. Ezt megelőzően az Ooredoo Csoport (korábban Qtel) hálózati technológiákért felelős részlegét vezette, és a mianmari operáció technológiai vezetője volt. Dr. Larsen 1999 és 2012 között számos felsővezetői feladatot látott el a Deutsche Telekom Csoportban, többek között a T-Mobile nemzetközi technológiai ágazatának ügyvezető alelnöke és a Deutsche Telekom hálózati szolgáltatásokért felelős igazgatója is volt. Ez idő alatt Dr. Larsen volt felelős a holland Orange technológiai szegmensét érintő irányítás átvételéért, amelyet mindmáig a Deutsche Telekom legsikeresebb egyesülési és integrációs projektjének tekintenek.

Dr. Larsen csaknem egy évtizedes, Dániában, Hollandiában, Belgiumban és Olaszországban folytatott akadémiai pályafutását követően csatlakozott a Deutsche Telekomhoz. Matematika és fizika területén egyetemi diplomát, majd fizika Ph.D. fokozatot szerzett a dániai Aarhus Egyetemen.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Változás a Magyar Telekom élén
  Új PR vezető a Magyar Telekomnál
  Új marketingkommunikációs osztályvezető a Telekomnál
  Az irányítási struktúra változása a Telekomnál
  Új HR vezérigazgató-helyettes a Magyar Telekomnál
  Új csoport kommunikációs igazgató a Magyar Telekom élén
  Változás a Magyar Telekom Csoport felsővezetésében
  HR-igazgatót vált a Magyar Telekom

További hírek ebben a kategóriában

A Waberer's igazgatóságának elnö...
Személyi változásokat jelentett ...
Ismét Szirmák Botond a MOSZ elnö...
Új vezető a Duna Medical Centern...