Hírek
20100 hír az adatbázisban
Pr-ügynökséget választott a Diego
Marketinginfo.hu - 2017-02-09 16:51
PR

A Diego Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a B&D ComMedia kommunikációs irodát választotta pr-ügynökségének.

A három országban közel 150 franchise partnerrel működő hálózat teljes körű, integrált pr-kommunikációjának tervezésére és megvalósítására kötött együttműködési szerződést februárban a ComMediával. Az ügynökség legfontosabb feladata a márka még szélesebb körben történő megismertetése és sajtójelenlétének erősítése.

A Diego Kft. 1992-ben alakult, 1995-től építi és bővíti nemzetközi franchise hálózatát. Ma a 95 magyarországi mellett több mint ötven áruház működik Szlovákiában és Romániában, így a vásárlók mindenütt azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon találják meg a Diego termékskálát. A dinamikusan fejlődő kereskedelmi hálózat meghatározó szerepet tölt be a Kárpát-medencében a laminált padló, a darab- és padlószőnyeg, a függöny, a tapéta és ezek kiegészítő termékeinek piacán. A Diego hazánkban és külföldön is számos szakmai elismerésben részesült, legutóbb (idén) ismét elnyerte - a személyes ügyfélkezelés magas színvonaláért - a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban díjat.

A sikeres és közismert márka kínálata 2017-ben új termékekkel és design elemekkel egészül ki; külföldön intenzív expanzióba kezd, hazai partnerhálózatát pedig tovább bővíti - mindezekben fontos szerepet szán a marketing és a pr-kommunikációs eszközöknek.

A B&D ComMedia 17 éve van jelen a pr-szakmában. Referenciáinak többsége - nemzetközi és hazai tulajdonú megbízói révén - az FMCG szektor meghatározó szereplői, de az ügynökség más (pl. informatikai, pénzügyi, mezőgazdasági, építő- és gyógyszeripari) területeken is végzett már sikeres kommunikációs tevékenységet. Több olyan cég kommunikációs stratégiájáért felel, amelyek itthon és külföldön a magyar értékeket képviselik és erősítik (mint pl. a KÜRT Zrt., a Sága Foods Zrt., a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft., a Tutti Élelmiszeripari Kft.).NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Állatbarát lájkgyűjtés Diego módra
  Romániában terjeszkedik a magyar lakásdizájn hálózat
  Negyedszer adták át a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban díjakat

További hírek ebben a kategóriában

Magyar nemzeti stand a Cosmoprof...
Az Orbit a Stern Communications-...
2017 Ügyfélbarát Biztosítója
Syngenta borverseny: remek a 201...