Hírek
20073 hír az adatbázisban
Személyi változások a BMW Group formatervezési részlegén
Marketinginfo.hu - 2017-02-09 10:06
Karrier

A BMW Group dizájnereinek munkáját továbbra is a vállalatcsoport vezető formatervezője, Adrian van Hooydonk fogja össze, a BMW főbb modelljeinek formatervezési feladatait azonban Jozef Kabaň veszi át.

A jövőbe mutató BMW i divízió és a vérpezsdítő sportautókat készítő BMW M almárka karosszéria- és utastér-tervező csapatát pedig mostantól Domagoj Dukec vezeti.

A 44 esztendős Jozef Kabaň új formatervezőként csatlakozik a BMW Group-hoz. A szlovák származású szakember ezt megelőzően a Volkswagen csoport háza táján töltött be különböző pozíciókat. A 41 éves Domagoj Dukec már 2010 óta a bajor gyártó formatervezési részlegét erősíti, korábban a BMW főbb modelljeinek, legutóbb pedig a BMW i divízió nagysikerű termékeinek külső kialakításában közreműködött.

"Nagyon várom már a közös munkát, hiszen Jozef Kabaň és Domagoj Dukec is hatalmas tapasztalattal, veleszületett tehetséggel és innovatív látásmóddal vezeti be a BMW Group márkáinak és modelljeinek formanyelvét az előttünk álló jövőbe" - fogalmazott Adrian van Hooydonk.

Karim Habib, aki korábban a BMW főbb modelljeinek karosszéria-kialakításáért és utastér-elrendezéséért volt felelős, önként távozott a vállalattól. "Természetesen tiszteletben tartjuk Karim Habib döntését és sok sikert kívánunk neki az új elképzeléseihez" - tette hozzá a vállalatcsoport vezető formatervezője.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Személyi változások a BMW Group-nál
  Stratégiai átszervezéssel erősíti értékesítési régióit a BMW
  Személyi változások a BMW-nél
  Új ügyvezető igazgató a BMW Group élén
  Személyi változások a BMW Groupnál
  Oliver Heilmer a BMW Designworks új elnöke
  Új marketingvezető a BMW Group Magyarországnál
  Sebastian Mackensen a MINI márka új vezetője
  Új vezetőket nevezett ki a BMW Group
  Új vezető a BMW Magyarországnál

További hírek ebben a kategóriában

Változások a Café Communications...
Kinevezték a Deloitte új EMEA-ré...
Karrier tanácsadó programot indí...
Új projektigazgatóval indult el ...