Hírek
23088 hír az adatbázisban
A "jövő strandbútorai" a PLÁZSON
Marketinginfo.hu - 2017-02-09 09:17
Design

Egyedi és izgalmas strandbútor vagy bútorcsalád tervezésére írt ki pályázatot a nyári ellazulás "V.I.P. centrumaként" tavaly újjáéledt PLÁZS, a siófoki nagystrandon.

Tervezőművészeket, formatervezőket, designereket, építészeket, belsőépítészeket, design stúdiókat, szakirányban tanuló diákokat buzdítnak az ország legnagyobb fehérhomokos strandjának szervezői, hogy tervezzék meg a "jövő strandbútorait". A siófoki PLÁZS pályázati kiírásában kérik, hogy a bútor legyen esztétikus, minőségi, legyen megjelenésében innovatív, előremutató, ugyanakkor funkcionális, könnyen és jól használható. Stílus megkötés nincs, de fontos, hogy szellemes, ötletes legyen. Az anyaghasználatban szintén nincs megkötés, de elvárt, hogy tartós és időtálló legyen, különös tekintettel a környezettudatos, újrahasznosított anyagokra. Olyan munkákat várnak, amelyek sorozatgyártásra is alkalmasak.

A pénzdíjas pályázatot neves zsűri értékeli. A PLÁZS képviselőin túl az ítészek közt szerepel Püspök Balázs formatervező, designer, egyetemi docens, a MOME Formatervező Tanszék
vezetője, Göde András belsőépítész, a MOME docense, Wesselényi Garay Andor építész, urbanista, szakíró, kritikus, habilitált egyetemi docens és Vincze László építész, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem docense.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ilyen egy tökéletes olvasósarok! (x)
  50 négyzetméternyi design (x)
  Anyák napjára készül a STRAND Fesztivál
  Kanapé két személyre (x)
  Sörfogyasztással a strandok megmentéséért
  Elkészültek a jövő strandbútorainak tervei
  Kitalálta a KÖKI, mit kell tenni a kánikulában
  Beltéri plázsal állt elő a Corvin Plaza

További hírek ebben a kategóriában

Így válassz állólámpát a különbö...
Gondolkoztál már az öntapadós ta...
Különleges fényképnyomtatási tec...
Díszpárna, ami életre kelti napp...