Hírek
23467 hír az adatbázisban
Scania Thaiföldön
Marketinginfo.hu - 2017-02-02 18:46
Outdoor/indoor

A mobil mulatozók szórakoztatására egyre több "shing-shub tours" - buli- és karaokebusz - közlekedik Thaiföld útjain. A Scania most még biztonságosabbá teszi ezeket a gördülő éjszakai klubokat.

Prasert Kungnern és "családja" - ahogyan ő az elkötelezett alkalmazottait hívja - cégének központja Saraburi városában, Bangkoktól 250 kilométerre, északkeletre található. A nemrég elhunyt Bhumibol Adulyadej király iránti tiszteletből az extravagáns bulibuszokból álló flottájuk néhány hónapra visszavonul az utakról, miközben a karbantartást is elvégzik.

Ezek a nagy bőrkanapékkal, lélegzetelállító hangrendszerekkel, látványos világítással, LCD TV-kkel, bárokkal, fürdőszobákkal és még sok minden mással felszerelt gördülő éjszakai klubok hálózatba kapcsolhatók egymással, hogy akár 500 vendég is egyszerre élvezhesse ugyanazt a showműsort, miközben egy akár tíz buszból álló, látványos és hangos konvojban utaznak.

Látványos felszereltség

"Ezek között akadnak olyan buszok, amelyeket egymillió baht (20 ezer euró) értékű hang- és fényrendszerrel szereltünk fel" - mondta Kungnern. "Ez a hagyományos thai buli- és karaokebuszok új, korszerűbb és biztonságosabb változata. Ügyfeleink bármilyen alkalomra kibérelhetik ezeket a járműveket. Ők éppúgy lehetnek tizenéves fiatalok, akik szeretik a karaokét és a nagy, elvadult bulikat, mint idősebbek, akik népzenére és hagyományosabb ünneplésre vágynak. Abban viszont megegyeznek, hogy szeretnének szórakozni, kikapcsolódni és bulizni. Különösen szilveszterkor és tavasszal. Számos ügyfelünk olyan magáncég vagy állami intézmény, amely rendszeresen szórakoztató programokban részesíti a dolgozóit" - magyarázta Kungnern.

Első a biztonság

A cégvezető vállalkozásának bemutatásakor gondosan kihangsúlyozta, hogy nála a biztonság áll az első helyen. A thai bulibuszipart már sok súlyos baleset sújtotta, amelyek főként heves esőzések során következtek be. "Meggyőződésem szerint alapvető fontosságú ebben az üzletágban, hogy kiváló minőségű, a vezethetőség és a biztonság terén kitűnő buszokkal dolgozzunk. Az ezekben a Scania buszokban megtalálható kiváló járművezető-támogató rendszereknek köszönhetően gépkocsivezetőinknek csak egy rövid továbbképzésre van szükségük, mielőtt útnak indulhatnának. Továbbá azt mondják, hogy a Scania buszok felfüggesztése kimagaslóan jó." Thaiföldön a buszüzemeltetők egyre professzionálisabban állnak hozzá vállalkozásuk működtetéséhez. Habár a vételár még mindig az egyik legfontosabb szempont, egyre nagyobb szerepet kap a teljes birtoklási költség is.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ritka teherautóra bukkant a Scania-rajongó
  Mobil szauna Scaniával
  Újabb díjat nyert a Scania
  A Scania 60. évfordulója Brazíliában
  Terjeszkedik a Scania
  Új generációs Scania készült Legóból
  Csúcson a Scania
  A Scania önműködő közlekedési rendszere
  Okosóra a Scania-tól
  Scania: új városi autóbusz

További hírek ebben a kategóriában

Egyesült a két svéd outdoor márk...
2319 műanyag kupakból rakták ki ...
Különleges taxi járja Budapest u...
Csekk helyett tej