Hírek
20217 hír az adatbázisban
Egészségcentrum Nyíregyházán
Marketinginfo.hu + MTI - 2017-01-27 09:09
Egészségmarketing

Sportorvosi és rehabilitációs kezelések mellett felnőtt- és gyermekgyógyászati szakrendeléseket is kínáló egészségcentrumot adtak át a nyíregyházi Continentál Arénában.

Szabó Gábor, a Bujtosi Egészségcentrum ügyvezetője az átadás alkalmából megtartott sajtótájékoztatón elmondta, a jól felszerelt egészségügyi központ a város felújított sportcsarnokában kapott helyet, szolgáltatásait az aktív sportolók mellett a lakosság is igénybe veheti.

Az aréna földszintjén kialakított rendelőkben a felnőtt betegeknek reumatológiai, ultrahang diagnosztikai, sportorvosi és mozgásszervi, a gyerekeknek pedig gasztroenterológiai, kardiológiai, ideggyógyászati és nefrológiai magán szakrendeléseket indítottak el.

A központban helyet kapott egy, elsősorban élsportolók számára kialakított rehabilitációs egység is, amelyben gyógytorna termeket, gyógymasszást, infúziós kezeléseket biztosító helyiségeket, sportorvosi, traumatológiai, fizikoterápiás, sport-rehabilitációs és bemer terápiás egységeket létesítettek.

A beruházás költsége mintegy kétmillió forint volt - tette hozzá Szabó Gábor.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Orvosi robotok az egészségért
  Egészségtudatosság a magyar családok körében
  Vélemények a magán-egészségügyről
  Kampány az egészséges tüdőkért
  Étkezésünk egészségtudatosabb
  Egészségügyi körkép az orvosi eszközállományról
  Miért jó a fitt alkalmazott?

További hírek ebben a kategóriában

Kép: Nestlé A Nestlé kevesebb cukorral
2018-04-24 13:57
Új weboldal indult a tudatosabb ...
Súlyos milliók fogyókúrás készít...
Tízszeresére nőtt a magyar ételp...
A Boehringer Ingelheim és a Vand...