Hírek
22246 hír az adatbázisban
Dupla magyar siker az idei Bocuse d’Oron
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2017-01-26 18:43
Outdoor/indoor

Magyarország a legjobb hústál különdíja mellett ismét megnyerte a 2017-es lyoni Bocuse d'Or plakátversenyét.

A Network 360 által tervezett magyar kreatívot tavaly novemberben mutatták be hivatalosan, a közönség a verseny végéig, január 25-ig szavazhatott az egyes versenyző országokat megjelenítő alkotásokra.

"Hatalmas elismerés számunkra, hogy ismét mi kaptuk a közönségdíjat, immár harmadik alkalommal. Külön megtiszteltetés és öröm volt számunkra együtt dolgozni Széll Tamással és a magyar csapattal, akiknek ezúton is gratulálunk!" - mondta Bognár Ákos, a Network 360 Reklámügynökség kreatív igazgatója.

A Budapesten megrendezett európai döntőt tavaly májusban Széll Tamás és csapata fölényesen nyerte, így az idei 30. Bocuse d'Or világverseny nagy esélyeseként indultak. Remek és rendkívül izgalmas versenyzéssel végül a legjobb hústál különdíját vihetik haza. A világdöntőre készült magyar plakáton Széll Tamás látható az idei verseny fő alapanyagával, egy bresse-i csirkével, amint épp Lyon felé halad az erdőben. A plakátot a Network 360 Reklámügynökség készítette a Magyar Bocuse d'Or Akadémia Egyesület felkérésére, art directora Ruszthy Dávid, fotósa pedig Sárosi Zoltán volt. A HG Media cégcsoport korábban is készített plakátot a Bocuse d'Or döntőjére, melyekkel mindkét alkalommal, 2013-ban és 2015-ben elhozta a közönségdíjat.

A csapatoknak a versenyen szabály szerint 5 óra 35 perc áll rendelkezésükre, hogy a már korábban meghirdetett alapanyagokból kiemelkedőt alkossanak. A verseny további különlegessége, hogy az elkészült ételek ízvilágának tükröznie kell a nemzeti jelleget. A magyar csapatnak itthonról is lehetett szurkolni mindkét versenynapon a Hold utcai piacon kialakított Szurkolói Központban.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az idei Bocuse d'Or magyar döntőjének kötelező alapanyaga
  A 2017-es lyoni Bocuse d’Or döntő plakátverseny
  Együtt a S.Pellegrino és a Bocuse d'Or
  Bocuse d’Or a METRO támogatásával
  Fine dining sorozat indult a Szigetközi támogatásával
  Hazai siker a Bocuse d’Or-on
  A Metro támogatja a sztár séfet

További hírek ebben a kategóriában

Fotó: MÁV-START A MÁV bringás reggeli
2019-09-26 10:12
Igazi \'zöld\' kemping a Szigete...
#loveislove - a Coca-Cola a Szig...
Drónszabályozó technológia a Vod...
Munkaerő-toborzó Volánbusz az EF...