Hírek
22762 hír az adatbázisban
Alpesi síversenyt támogat a Mastercard
Marketinginfo.hu - 2017-01-20 15:19
CSR

Közel százezren szurkolnak élőben a kitzbüheli Hahnenkamm síverseny lelátóin, míg a televíziók előtt több mint 300 millió sportrajongó követi az eseményt.

A január 22-én záruló versenyt idén is támogatja a Mastercard, különböző élményekkel, promóciókkal kedvezve a kártyabirtokosoknak.

Európában a téli sportok közül magasan a síelés a legnépszerűbb, Kitzbühelt pedig az egyik legjobb síparadicsomként tartják számon. A Hahnenkamm síversenyen szurkolóknak idén is érdemes a Mastercard vagy Maestro kártyájukat használni, hiszen különböző kedvezményeket vehetnek igénybe, és meglepetésekkel is találkozhatnak, például a régió egyik szupermarket hálózatában, az MPreis-ban. A kártyatársaság és a Hervis korábbi együttműködése 5 százalékos árkedvezménnyel folytatódik, amely síeszköz kölcsönzésekor lép életbe, ha a vásárlás Mastercard kártyával történik.

Idén - többek között - két magyar pár is a helyszínen izgulhat a versenyzőkért, a Mastercard és a Dockyard közös promóciójában ugyanis két nyertes másodmagával indulhatott útnak Kitzbühelbe, hogy részt vegyen egy háromnapos exkluzív síhétvégén. A szerencsés pályázók 100.000 Ft/fő értékű ruházati vásárlási utalványt is nyertek.

Mint a Hahnenkamm síverseny hivatalos fizetési szolgáltatója, a Mastercard Kitzbühelben és annak környékén is kötött együttműködéseket. Ide tartozik a Mastercard arculatát viselő ÖBB vonat, amely a következő 14 hónapban közlekedik majd, és különböző kedvezményekkel várja a Mastercard és Maestro kártyabirtokosokat.

A Wirecard egy limitált kiadású Hahnenkamm Prepaid Mastercard kártyával készült a versenyre. Az egyérintéses előre fizetett kártyát Kitzbühelben használhatják az ide érkezők. A látogatóknak lehetőségük van Mastercard vagy Maestro kártyájukkal fizetni a belépőket a helyszínen és online is, és belépésnél igénybe vehetik a gyors sávot, vagyis nem kell hosszasan sorban állniuk. A versenypályán a célvonalnál kialakított lelátóra a Mastercard és Maestro kártyabirtokosokhoz hasonlóan a Hahnenkamm Prepaid Mastercard kártyával rendelkezők is megválthatják helyüket.

"Kitzbühel és az itteni legendás lesikló verseny évről-évre Ausztria sportéletének fénypontja, és mára valódi márkává nőtte ki magát. A Mastercard számára fontos, hogy a rajongókat olyan felbecsülhetetlen élménnyel ajándékozza meg, amely kapcsolódik a hobbijukhoz, szenvedélyükhöz - mondta George Simon, a Mastercard Közép-Kelet Európáért felelős vezetője. "Büszkén jelenthetjük ki, hogy egyre komolyabb erőfeszítéseket teszünk, hogy ilyen élményeket szerezzünk Kitzbühelben és környékén."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Balaton a Mastercard tematikus hajókkal
  A Mastercard és a Világélelmezési Program együttműködése
  Sportpályázat a K&H-tól
  Mastercard: erősödik a külföldi kártyahasználat
  Pro bono maraton a Mastercard-dal
  Humanitárius segítségnyújtás a MasterCard-tól
  Síversenyt szponzorál a MasterCard
  Az éhezés ellen kampányol a MasterCard
  A MasterCard meghosszabbítja az UEFA szponzorációs szerződését
  Idén kilencedszer: MasterCard - év bankja verseny
  Folytatja a BL szponzorációt a Mastercard

További hírek ebben a kategóriában

Minden újonnan nyíló ALDI parkol...
Az ukrán háború menekültjeinek s...
Az ukrán háború menekültjeinek s...
Csökkentette a szalámik csomagol...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...