Hírek
22555 hír az adatbázisban
Új ügyvezető igazgató a Hankook Tire élén
Marketinginfo.hu - 2017-01-18 11:20
Karrier

A Hankook Tire új ügyvezető igazgatót nevezett ki magyar gyárának élére.

A Hankook Tire prémium abroncsgyártó kinevezte új ügyvezető igazgatóját egyetlen európai gyárának élére. Hwang Seong Hak korábban Kínában, a Jiaxing városban található Hankook gyárat vezette, szintén ügyvezetői pozícióban.

Az új ügyvezető 1987-ben csatlakozott a Hankookhoz, így az elmúlt 30 évet a cég kötelékében töltötte. Pályafutását mérnökként kezdte a személyabroncs technikai osztályon. Az évek során megfordult a kutatás- fejlesztési osztályon, majd az első szerelésű (OE) abroncsok fejlesztésein is dolgozott. 2005-ben került a kínai gyárba, és 2009-ben már ügyvezető igazgatóhelyettessé lépett elő, négy évvel később, 2013-ban pedig kinevezték a Sanghajtól 50 km-re található gyár ügyvezető igazgatójává. Széleskörű tapasztalatainak köszönhetően ideális jelöltnek bizonyult, hogy Lee Sang IL nyugdíjba vonulása után január elsejétől átvegye a magyar gyár vezetését.

"Nagyon örülök, hogy a rácalmási gyár igazgatójaként folytathatom munkásságomat. Európa egyetlen Hankook gyárának vezetőjeként elsődleges szempontom lesz a prémium minőség fenntartása, munkámmal azon leszek, hogy megfeleljek a magas elvárásoknak, célom, hogy méltó utódja legyek elődömnek. Nagy örömömre szolgál, hogy lehetőségem nyílik az európai autóipar élbolyában dolgozni." - nyilatkozta az ügyvezető. Hwang Seong Hak a szöuli Hanjang Egyetemen szerzett gépészmérnöki diplomát, házas és két felnőtt lánya van.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új ügyvezető igazgató a Hankook Tire élén
  Lee Sang Hoon a Hankook Tire Europe új elnöke
  A Hankook nyerte az Év Vállalati Önkéntes Programja Díjat
  Ötéves a Hankook adományozási programja
  A Hankook Tire társadalmi célú programja
  Nőtt a Hankook Tire negyedéves nyeresége
  Még tart a Hankook adományozási program
  Bővített a Hankook
  Folytatódik a Hankook CSR programja
  150 milliós adomány a Hankook-tól

További hírek ebben a kategóriában

Új ügyvezető igazgató a Hankook ...
Heikki Laine az NNG új marketing...
Miért éri meg munkaerő-kölcsönző...
A Tommy Hilfiger Avery Bakert ne...