Hírek
21860 hír az adatbázisban
MagyarBrands-díjat nyert a Futureal
Marketinginfo.hu - 2017-01-16 12:03
Márkák

MagyarBrands-díjat nyert el a Kiváló Üzleti Márka Kategóriában idén a Futureal.

A MagyarBrands-program 2010 óta díjaz magyar tulajdonú, kiváló márkákat. Idén hetedik alkalommal ismerték el azokat a szereplőket, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői itthon és az országhatárokon túl is. Magyarország meghatározó ingatlanfejlesztőjeként a Futureal hazai és nemzetközi fejlesztései, pénzügyi eredményei és tradicionális cégkultúrája eredményeként került a legjobbak közé.

A Futureal a közép-európai régió egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja, az elmúlt 12 évben 900 millió euró értékben több mint 600 000 négyzetméter bruttó alapterületű ingatlanfejlesztési projektet valósított meg. A beruházások között vegyes funkciójú városmegújítási projektek, lakóingatlan-, kereskedelmi- és irodafejlesztések egyaránt megtalálhatók. A vállalatcsoport egyik legkiemelkedőbb projektje a Corvin Negyed, Közép-Európa legjelentősebb vegyes funkciójú városmegújító fejlesztése.

A MagyarBrands szakmai bizottsága idén először osztotta ki az elismeréseket három kategóriában: kiváló fogyasztói, kiváló üzleti, illetve innovatív márka elismeréseket adtak át. A MagyarBrands-díj odaítélésnek alapját számszerűsíthető kritériumok jelentik, amelyeket egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. Vizsgálják többek között, hogy hány éve van jelen a hazai piacon a márka, de a márkát tulajdonló vállalat elmúlt három évi pénzügyi eredményeit, jelenlegi méretét és tőkeerősségét is figyelembe veszik. A szakmai bizottság pedig azt ítéli meg, hogy az adott márka mennyire kötődik az országhoz, milyen a márka hírneve a fogyasztók és a szakemberek körében, illetve miként alakul a hazai márkaépítési gyakorlat.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Cordia az idei Tihanyi Félmaraton főtámogatója
  Új projektigazgató a Corvin Technology Park-nál
  Szakmai elismerést kapott a Futureal imázsfilmje
  A jövő irodaházai megkedveltetik az irodai munkát
  Imázsfilmet készített a Futurealnak az Umbrella
  Konténerből kialakított dizájnirodát nyitott a Futureal-csoport
  MagyarBrands díjas a Hell
  MagyarBrands díjas a K&H
  MagyarBrands-díjas a Culevit
  MagyarBrands díjas a Preventa
  Nemzetközi bérlőkkel bővül a Sziget Center
  Átadták a MagyarBrands díjakat
  Idén is MagyarBrands díjas a HELL
  MagyarBrands díjas a Szentkirályi és a Theodora
  MagyarBrands díjas a COOP

További hírek ebben a kategóriában

Megjelent a piacon az Elixina
Az autópiaccal együtt bővülne a ...
Herendi porcelánok a Gül Baba tü...
Kétszámjegyű árbevétel-növekedés...