Hírek
22763 hír az adatbázisban
Rendhagyó design és élő DJ-show
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2017-01-13 15:10
Design

Megnyílt az első JOHN REED Fitness Music Club Budapesten.

Kiss Virág, fitnesz világbajnok szerint az egyedi koncepció újfajta motivációt ad az edzéshez.

Egy fitneszterem, ahol az edzés, a zene és a design egészen különleges módon találkozik: a JOHN REED Fitness Music Club központi eleme a mozgásformához illő zene, a rendhagyó berendezés pedig messze túlmutat a funkcionális szerepeken.

"Örülünk, hogy Magyarországon is megnyithattuk az első JOHN REED Fitness Music Clubot, amely a jól megválasztott zene, az egyedi belsőépítészeti megoldások és az edzés összehangjára épül. Az újfajta koncepció célja, hogy a mozgásformához illő zene még inkább arra motiválja az itt edzőket, hogy kihozzák magukból a maximumot" fejtette ki Marcus Adam, a JOHN REED Fitness Music Club marketing- és zenei vezetője.

A JOHN REED edzőtermek műteremszerű kialakítása egzotikus designer belsőt teremt: a street art, az ethno és számos más modern stílus keveredik egyedülálló belsőépítészeti elemekkel. A speciális világítás, a luxus lakáskiegészítők, pompás csillárok, bőrszékek és Naito Shinpei japán designer kaleidoszkópikus tapétája igazán különleges környezetbe helyezi a fitneszgépeket. A koncepciót saját tervezőcsapat dolgozta ki, a kivitelezés során pedig helyi művészekkel működtek együtt: a budapesti klub falait Tripsánszki Dávid varázsolta egyedivé.

"Sosem jártam még ehhez hasonló teremben, teljesen lenyűgözött! A légkör egyszerre meghitt és extrém, az egyik teremben olyan érzés, mintha otthon lennék, a másikban meg egy hatalmas buli közepébe csöppentem" - mesélte Dukai Regina.

JOHN REED Fitness Music Clubban minden adott a modern és komplex edzéshez: a gépi, súlyzós és cardio-edzéstől kezdve a speciális funkcionális erősítéseken át egészen a virtuális CYBEROBICS®-ig és a különböző vibrációs tréningekig. Kétszer egy héten ismert hazai és külföldi DJ-k felelnek az edzéshez illő szettekért, napközben pedig a JOHN REED Radio gondoskodik a hangulatról. A zenei programot mindig a napszaknak és a különböző mozgásformáknak megfelelően válogatják össze. A listákat később online streamelve is el lehet érni a Soundcloud és a Mixcloud felületén.

"Kifejezetten tetszik, hogy ekkora hangsúlyt fektetnek a zenére és a kreatív környezetre, mert a munkám során gyakran tapasztalom, hogy mennyire sokat számít a kettő harmóniája mozgás közben. Egy ilyen igényes fitneszterem sokat segíthet abban, hogy a magyarok szívesebben menjenek edzeni és javuljon az általános egészségi állapot" - hívta fel a figyelmet Kiss Virág, fitnesz világbajnok

A JOHN REED Fitness Music Club a McFIT Global Group legújabb fitnesz stúdió koncepciója - az első termeket 2016 július végén nyitották Bonnban és Salzburgban, 2016 novemberében pedig újabb két klub nyílt Berlinben. A budapesti terem mellett 2017-ben további nyitásokat is terveznek Németországban és Európában.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A súlyzózás új dimenziója - könnyedén és egyszerűen
  Bűnügyi helyszín a fitness teremben
  Fehérjeszeletet hív vissza a dm
  Megszületett az Axel-Adidas üzlet
  Fitness meccsre hívták ki a metró utasait
  Megújították a Nestlé gabonapelyhét
  Ismét éjszakai fitnesz a Niveával
  Sikerrel zárult a NIVEA Fitness Tour

További hírek ebben a kategóriában

Bársonyosan elegáns - A tojáshéj...
Mindössze valamennyi fonal és né...
50 négyzetméternyi design (x)
Jön a hideg, viselj stílusos fej...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...