Hírek
22763 hír az adatbázisban
Gazdára talált a SPAR nyereményautója
Marketinginfo.hu - 2017-01-11 12:51
Promóció

Porubszki Péter nyerte a SPAR és a Fonte Viva "Vedd a Verdét, Vidd a Verdát!" nyereményjátékának fődíját, egy Fiat Tipo 1.4 16V személygépkocsit.

A nyertes családjával együtt már át is vette nyereményét és borsodnádasdi otthonukba azzal térhettek haza.

A Verde ásványvíz a Somogy-Tolnai dombság szívében lévő Somogyvár 15 ezer éve érintetlen vidékéről származik, a Pannon vízadó rétegből. Az utolsó jégkorszak idején összegyűlt, a külvilágtól tökéletesen elzárt rétegből nyert 7,4 PH értékű ásványvíz 1,5 literes és 7,5 deciliteres kiszerelésben kerül a SPAR és INTERSPAR áruházak polcaira. A december 1-ig tartó játék során a vásárlóknak a SPAR Verde ásványvíz megújult címkéjén szereplő autó fotójából kellett összegyűjteniük 15 darabot, majd eljuttatni a terméket gyártó Fonte Viva számára. A pályázatra több mint 65 ezer vásárló küldte el a fotókat. Közülük közjegyző jelenlétében sorsolták ki a szerencsés nyertest, aki hazavihette a játék fődíját, egy Fiat Tipo 1.4 16V személyautót.

"Az ózdi INTERSPAR-ban rendszeresen vásárló, Borsodnádasdon élő Porubszki Péter és családja számára igazán emlékezetes ünnep marad 2016 Karácsonya. A Verde ásványvizet gyártó Fonte Vivával immár negyedik alkalommal szerveztünk nyereményjátékot, és nagyon örülünk, hogy a sajátmárka gyártójával megvalósuló különleges együttműködés a vásárlóink körében is ennyire népszerű."- mondta Maczelka Márk kommunikációs vezető.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Negyed évszádos jubileumát ünnepelte a SPAR Magyarország 2016-ban
  A SPAR titkos nőnapi projektje
  Átvette autóját a SPAR nyereményjáték nyertese
  Játékokat adott át a SPAR

További hírek ebben a kategóriában

Kép: FOREO A FOREO nőnapi kampánya
2020-02-28 22:31
l Díjaztak a LUKOIL-t
2020-01-03 11:44
Hogyan duplázhatod vagy akár tri...
A Deichmann idén is ott lesz a S...
Kreatív gondolkodásra buzdító já...
Élelmiszer-pazarlás elleni akció...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...