Hírek
22434 hír az adatbázisban
A Continental a CES 2017-es Innovációs Díját nyerte el
Marketinginfo.hu - 2017-01-06 14:37
Digitális

Fejlett vezetői asszisztens rendszerek, biztonsági megoldások, a tisztább autózás koncepciói és holisztikus kapcsolódás: a Continental úttörő termékeinek köre folyamatosan bővül.

"Jelenleg az egész autóiparban forradalom zajlik és a Continental aktív szerepet játszik ennek alakításában. A rendszerintegrációk terén meglévő komoly szakértelmünknek, és a járművek kapcsolódásában szerzett sokévnyi tapasztalatunknak köszönhetően a termékeinket folyamatosan a legújabb piaci trendek által támasztott igényekhez igazítjuk. Többek között az új mobilitási megoldások építőköveit fejlesztjük ki vásárlóink számára, és aktívan részt veszünk a jövő mobilitásának kialakításában. A Las Vegas-i CES-en azokat a legújabb innovációinkat mutatjuk be, amelyek a jövőbe repítenek minket" - mondta el Helmut Matschi, a Continental Igazgatótanácsának tagja, az Interior Divízió vezetője.

Az innovatív hozzáférési rendszerek már sokkal többre képesek, mint pusztán az autóajtók kinyitása vagy a motor beindítása. A kulcs nélküli hozzáférési irányítási és indítási rendszer (PASE - Passzív Indítás és Nyitás) és a biometrika elemeinek kombinálásával még magasabb szintű biztonság és valódi személyre szabhatóság érhető el. Ahhoz, hogy például a motort beindíthassuk már nem lesz elegendő, hogy a megfelelő kulcs az autón belül legyen. A sofőr csak akkor fogja tudni beindítani a motort, ha azonosította magát az ujjlenyomat érzékelő segítségével. Ez a kétszintű azonosítási rendszer a korábbiaknál magasabb szintű védelmet nyújt a lopás ellen. A belső térben elhelyezett kamera pedig a jármű személyre szabhatóságát helyezi egy újabb szintre. Az arcfelismerő rendszer automatikusan beállítja az adott személyre vonatkozó preferenciákat, mint az ülés- és tükörpozíciók, zene, hőmérséklet és navigáció.

A nagyfelbontású 3D Flash LIDAR (HFL) jármű-környezet szenzor lehetővé teszi az autó környezetének valósidejű 3D monitoringját, és semmilyen mechanikai alkatrészt nem tartalmaz. A technológia, amely már ismert és jól bevált a repüléstechnikában, jelentősen átfogóbb és részletesebb képet ad a jármű teljes környezetéről - nappal és éjjel egyaránt -, ezen felül kedvezőtlen időjárási körülmények között is megbízhatóan működik. A Continental a "Jármű Intelligencia" kategóriában a jármű környezetérzékelő radarjával a CES 2017-es Innovációs Díját is.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Fitpuli nyerte a 2019-es Startup Innovációs Díjat
  Két elismerést is kapott a Continental
  Az okostelefon használata autókulcsként
  Megállapodást kötött a Continental és az Óbudai Egyetem
  Continental gumiabroncs pitypangból
  A 77 Elektronika nyerte el a legrangosabb innovációs díjat
  Prémium a Continentaltól
  Az orosz KAMAZ-Master és a Continental
  Közös projektben a Volvo és a Continental
  Kreatív installációt készített a Continental
  Az online vásárlás a gumiabroncs piacot is elérte
  Vezetésbiztonsági berendezés gyártását kezdte meg a Continental budapesti gyárában
  Bővíti mozgásterét a Continental
  Folytatja az együttműködést a Lego és a Continental

További hírek ebben a kategóriában

GDPR: kevés a felkészült szervez...
Hogyan alkalmazható az automatiz...
Marketingdíjat kapott az OBH és ...
Hosszabbít ‘Az Év Honlapja...