Hírek
22762 hír az adatbázisban
A BMW a 2017-es CES Kiállításon
Marketinginfo.hu - 2017-01-06 12:09
Design

A BMW az autóipar elsőszámú szereplője, aki előremutató elgondolásaival és célszerű járműtechnológiai megoldásaival abszolút úttörőként formálja a mobilitás jövőjét.

Az automatizált járművezetés, az intelligens járműkapcsolat és a maximálisan személyre szabott, okos utastér megvalósítása felé vezető, forradalmi termékek és szolgáltatások övezte úton haladva időről időre egyre összetettebb, újabb és kifinomultabb fejlesztések mutatkoznak be a rajongók előtt.

Az idén január 5 - 8. között megrendezett 2017-es Las Vegas-i Szórakoztató Elektronikai Kiállításon a bajor prémiumgyártó olyan vadonatúj termékmegoldásokról és innovatív szolgáltatásokról rántja le a leplet, amelyek a közeli jövő járműtechnológiai forradalmának mérföldkövei lesznek. Bemutatkozik továbbá a BMW i divízió Inside Future névre keresztelt utastér-elrendezési koncepciója is, amelynek formabontó kialakítását és jövőbe mutató kezelőfelületét az automatizált járművezetés vezérelvei mentén, a vezető mindennapjainak tökéletes digitális társaként hozták létre a tervezők. A CES színpadán világpremierjüket ünneplő BMW-innovációk a dizájn, a technológia és a funkcionalitás területén egytől egyig a vállalat több éves piacvezető szerepét nyomatékosítják, amelyek a BMW ConnectedDrive égisze alatt egyesülve teremtik meg és tartják fenn a vezető, a jármű és a környezet közötti minden korábbinál átfogóbb, állandó, interaktív kapcsolatot.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Saját színpadot kapott a BMW Welt-ben az új BMW 5-ös
  BMW az Art Fair művészeti kiállításon
  Új BMW 5-ös limuzin nemzetközi marketing-kampánya
  Sikeres éven van túl a BMW
  Éves csúcs felé tart a BMW
  Sínen mozog a BMW billboard-ja
  Komoly októberen van túl a BMW
  Hajós András lett a BMW i magyarországi nagykövete
  Autómárkák marketingstratégiái a válság után
  BMW nagykövet lett Berki Krisztián
  Golfban jubilált a BMW
  BMW támogatás a SUHANJ! Alapítványnak

További hírek ebben a kategóriában

Bársonyosan elegáns - A tojáshéj...
Mindössze valamennyi fonal és né...
50 négyzetméternyi design (x)
Jön a hideg, viselj stílusos fej...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...