Hírek
22762 hír az adatbázisban
Mentális játszótér lett a Hinora Marketing Group épületéből
Marketinginfo.hu - 2017-01-05 12:47
Outdoor/indoor

A Hinora Marketing Group épülete kívülről is ütős designt kapott, melynek központi eleme a "Create-Activate-Connect" vállalati mantra.

A merész színhasználat és formavilág kiemeli az épületet az átlagosságból és így kívülről is megmutatkozhat az a mentális derű, mely a falak között, az ajtók mögött lakik.

Szerettük volna, hogy az inspiratív környezet, a rengeteg nemzetközi impulzus, amiben dolgozunk, megnyilvánuljon, életre keljen, hogy képesek legyünk láttatni azt, ami bennünk lakik - mondta el Nagy Márton, a Hinora Marketing Group kreatív és stratégiai igazgatója.

A szakember hozzátette: A mi szakmánkban elég szerteágazó területek vannak, így az iroda is ennek megfelelően lett kialakítva. Az épület kívül-belül az urban art design jegyeivel testesíti meg a modernitást, a fantázia erejét, a titokzatosságot, a sokszínűséget és az interkulturális látószögeket. Az egyedi ajtók például azért beszédesek, mert nem munkaköröket, hanem értékeket, karaktereket vagy magát az ajtó mögötti tevékenységet írják le. Állhatna a grafikusi szobán az, hogy "grafikusi szoba" - de így pont a lényeg mellett megyünk el. A designereink a cég színfoltjai, rendkívül színes és szerethető egyéniségek, ezért kapta az ajtó a "colours" feliratot, ami sokkal inkább vonatkozik magukra a személyekre, vagy ha megnézzük a szerverszobát, mennyivel több érzés fog el minket, ha a "Mátrix"-ba lépünk be!? És így tovább. Minden helyiségnek így külön nevet és egyedi designt adtunk, ami így minden belső teret saját karakterrel ajándékozott meg.

Hinora Bálint ügyvezető elmondta: A "HMG Műhely" ajtói mögött több, mint 70 ügyfél kiszolgálása történik, globális brand stratégiák kialakításától a napi rutinszerű műveletekig a marketing és kommunikáció teljes spektrumán mozogva, hazai és nemzetközi vizeken egyaránt. Mindezt szerettük volna megmutatni a külvilágnak, hiszen büszkék vagyunk mindazokra, akiket az ajtók mögött találunk, és arra, amit megalkotnak.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új ügynökségi brandet vezet be a Hinora
  Image filmmel indította az üzleti évet a KÉSZ Group
  Rekordévet zárt a Hinora Group
  A Tej Terméktanács tenderkiírását a Hinora nyerte el
  Marketing nélkül nincs értékesítés
  Új kreatív- és stratégiai igazgatóval erősödött a Hinora Group csapata

További hírek ebben a kategóriában

Az Egyesült Királyság stabil mob...
Megszépült Kelenföldön a vasútál...
A Coca-Cola különleges plakátjai...
Alkotások használt gumiabroncsok...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...