Hírek
20073 hír az adatbázisban
Gyermekeket segít a Mapei Kft.
Marketinginfo.hu - 2017-01-04 13:17
CSR

Kórházakat, iskolákat, sérült és fogyatékkal élőket segítő szervezeteket támogatott a Mapei Kft. 2016-ban. A vállalat támogatási programjának fókuszában a szociális felelősségvállalás állt.

Társadalmi felelősségvállalási programjának keretében a Mapei Kft. jelentősen hozzájárult Magyarország első akadálymentes edzőterme, a Suhanj! Fitness megépítéséhez.

"Nem csak nagyon megindított, hanem inspirált a Suhanj! Alapítvány tevékenysége. A hatásukra döntöttünk úgy, hogy támogatjuk egy sérült fiú kezelését, valamint megosztjuk vele a mozgás örömét. Zalka Noel a Mapei csapat tagjaként egy speciális kerékpárral, visziklivel teljesítette a 33 kilométeres családi távot a Tour de Zalakaroson" - mondta Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője.

Emellett a Szent János Kórház Gyermeksebészeti és Traumatológiai Osztályát, a hátrányos helyzetű gyermekeket segítő Nyaralj Nálunk Ingyen Egyesületet a Siófoki Kórház Gyermekosztályát, valamint több hátrányos helyzetű iskola mosdójának felújítását támogatta a vállalat.

A Mapei CSR pogramjának további pillérei a tudásmegosztás, a környezet- és egészségbarát termékek valamint az etikus működés, melyet Üzleti etikai díjjal ismertek el idén.

A vállalat a tervek szerint 2017-ben továbbra is gyermekeket ellátó egészségügyi és oktatási intézményeket támogat szociális felelősségvállalása keretében.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Átadták a Mesterek Mestere 2017. díjat
  A Mapei kapta a hónap beruházója díjat
  Megéri egy jó szakmát tanulni?
  Gyerekekért pedálozott a világklasszis és a Mapei
  Elsőre duplán Superbrand a Mapei
  Díjazták a Mapei Kft. kampányát

További hírek ebben a kategóriában

A Scania 2025-re felére csökkent...
Az AB InBev a környezetért
A LEO „Szeretem a szakmám&...
Diákhitel Ösztöndíj Pályázat