Hírek
20217 hír az adatbázisban
Az autókereskedések is árleszállítással kezdik az új évet
Marketinginfo.hu - 2017-01-03 17:02
Kereskedelem

Az AAA AUTO is úgy döntött, hogy nagyszabású akcióval indítja az új szezont, amelynek keretében akár 800 ezer forint kedvezményt is ad a használt autók árából.

"Az év elején készülnek fel az emberek a téli vakációra, ezért ez a legjobb időszak az autócserére" - hangsúlyozta Karolína Topolová, az AAA AUTO International ügyvezető igazgatója, majd hozzátette: "Annak érdekében, hogy megkönnyítsük vásárlóinknak a cserét, úgy döntöttünk, akár 800 ezer forinttal csökkentjük egyes gépkocsik árát."

A magyar lakosság pénzügyi helyzete javult az utóbbi években, ami az AAA AUTO hálózatán kívül is érzékelhető az éves szinten eladott gépkocsik növekvő mennyiségében. Az emberek arra is rájöttek, hogy többnyire jobban megéri alig használt autót venni új modell helyett. A szakértők idén is hasonló trendre számítanak, részben azért, mert az emissziós zónák európai bevezetése ráébresztette az embereket, hogy a gyakoribb autócsere költségmegtakarítást jelenthet számukra. A könnyebben elérhető, szélesebb körű finanszírozási lehetőségek is jelentős szerepet játszanak ebben. "A karácsony utáni időszakban vásárlóink szívesen vesznek autót részletre. Kereskedéseinkben vásárlóink a négy legnagyobb pénzügyi szolgáltató konstrukciói közül választhatnak, így nem kell az év elején túlterhelniük költségvetésüket" - tette hozzá Topolová.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Idén akár 750 ezer használt autó is gazdát cserélhet
  Jogsértő reklám miatt kapott bírságot az AAA
  Ingyenes szállítás: áldás vagy átok?
  Negyedszázados az AAA AUTO
  Benzines kisautók a legnépszerűbbek
  A magyarok több Fordot vásároltak, mint Volkswagent
  Az autókereskedők is black fridayeznek
  A használt piacon a dízelautó a sztár
  Mobilra fejlesztett az AAA AUTO
  Az AAA AUTO új arculata
   Növelte eladásait az AAA Auto

További hírek ebben a kategóriában

Fagyasztott spenótot hívott viss...
Ezért rendel a magyar Kínából
Még könnyebbé válik a digitális ...
Növelte forgalmát az eMag