Hírek
23094 hír az adatbázisban
Informatikában fejleszt a Waberer's
Marketinginfo.hu - 2016-12-15 11:04
Márkák

A magyar közúti fuvarozás legnagyobb magán közlekedésinformatikai együttműködését írták alá. A Waberer's - Szemerey a WebEye megoldását választotta.


A Waberer's International belföldi üzletága, a Waberer's- Szemerey Logisztikai Kft. a WebEye telematikai megoldását választotta járműveinek monitorozására és telematikai elemzésére. A projekt értéke meghaladja a 400 millió forintot, így Magyarország legnagyobb nem-állami, közúti áruszállításhoz kötődő telematikai fejlesztése valósul meg. A bevezetés után a belföldi közúti áruszállítás körülbelül 70%-a már olyan járművekkel történik az FMCG szektorban, amelyekben WebEye eszközök támogatják a szállítási folyamatokat.

Az 5 évre kötött komplex megállapodás alapján a Waberer's belföldi járműparkjának közlekedésinformatikai fejlesztése már az idei évben elindul. A WebEye telematikai egységek beszerelése a következő év első felében fog lezárulni.

"Egy régóta fennálló partnerkapcsolat újabb fejezetéhez értünk most el. Célunk a magyarországi flotta egységesítése volt, hogy egy platformon keresztül érhessük el a számunkra szükséges adatokat. A WebEye speciális fejlesztéseivel és szakértő segítségével már több éve támogatja informatikai rendszerünket, így biztosak vagyunk abban, hogy az eddigi legnagyobb telematikai fejlesztésünkben is a legjobb partnert választottuk" - mondta el a megállapodás kapcsán Barna Zsolt, a Waberer's-Szemerey Logisztika Kft. ügyvezetője.

"Komoly szakmai elismerés számunkra, hogy a belföldi logisztikai piac legnagyobb szereplője a legismertebb közép-európai telematikai vállalatok közül, a mi megoldásunkat és szolgáltatásainkat választotta járműparkjának korszerűsítésre. A WebEye megoldásának segítségével a Waberer's teljes logisztikai folyamata átláthatóbbá és költséghatékonyabbá tehető" - nyilatkozta Németh Pál, a WebEye International ügyvezetője. "A vezetési stíluselemző megoldásunk segítségével például a szervizköltségek akár 15-20%-kal is csökkenthetőek, a helytelen vezetési szokásokból fakadó túlfogyasztás kiküszöbölésével az üzemanyag-kiadások pedig jellemzően 5-8%-kal mérsékelhetőek, amely egy ekkora járműflottánál már milliós költségtételt jelenthet."

A telematikai projekt magában foglalja a belföldi áruszállításban résztvevő pótkocsik, nyerges és hűtős vontatók különféle konfigurációkkal való felszerelését. A szolgáltatások között a nyomkövetésen felül számos további paraméter elemzése megtalálható, mint például a vezetési idők valós idejű figyelése, a járművezetők vezetői stílusának elemzése, a hűtős pótkocsik esetében pedig a hőmérsékletfigyelés és raktérajtó nyitás figyelése is.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Miért olyan nehéz egyetlen bútor költöztetése? (x)
  Nőtt a Waberer's harmadik negyedévi árbevétele
  Minden második gyakornokból munkavállaló lesz
  Telenortól igazolt kereskedelmi vezetőt a WebEye
  Mi lesz a Waberer's márkanévvel?
  Waberer's stand a müncheni Transport Logistic szakkiállításon

További hírek ebben a kategóriában

A KRQ lett a Mercedes-Benz ügynö...
Teljesen alkoholmentes ízvilág a...
Csaknem egyharmadával nőtt a Kom...
Javult a Volkswagen eredménye ta...