Hírek
21141 hír az adatbázisban
A Fornetti is jótékonykodik
Marketinginfo.hu - 2016-12-09 16:36
CSR

Idén is az SOS Gyermekfalvak adományvonalának elérhetősége lesz látható a Fornetti termékek zacskóin az ünnepi időszakban, ebben az évben ráadásul a cég december 31-ig minden beérkező 250Ft-os felajánlást megdupláz.

Az alapítványnak 2016-ban már közel 3 millió forintot sikerült összegyűjteni az adományvonalon keresztül a Fornetti támogatásával, de az év végi akció segítségével az 5 millió forintos álomhatár is elérhető, ami már 10 gyerek egész éves lakhatását fedezné. A SOS-kisgyerekek támogatásához a 60-as számot kell küldeni SMS-ben a 13600-ra.

Az idei ünnepekre is jótékonysági akcióval készül a Fornetti: november 14. és december 31. között a tavalyihoz hasonló felhívás lesz olvasható a péksüteményes papírzacskók hátoldalán, amely az SOS Gyermekfalvak vonalán történő adományozásra buzdít. A 250 forintos felajánláshoz a 60-as számot kell SMS-ben elküldeni a 13600-ra, amit ráadásul a cég ebben az időszakban további 250 forinttal kiegészít, így minden egyes adománnyal kétszeresen segíthetünk az SOS-gyerekeknek.

"A Fornetti egy családcentrikus munkahely lévén nagyon fontosnak tartja az olyan nemes célért küzdő alapítványok támogatását, mint amilyen az SOS Gyermekfalvak. Sajnálatos módon egyre több kisgyermek kénytelen nélkülözni vér szerinti szüleinek jelenlétét. A Fornettinél hiszünk abban, hogy minden gyermeknek egy biztonságos légkört teremtő, szeretetteljes családban kell felnőnie, joguk van a boldog gyermekkorhoz. Az SOS Gyermekfalvak ezt a célt szolgálja, így nem is volt kérdéses számunkra, hogy minden lehetséges eszközzel támogatjuk működésüket" - mondta el Bánhidi Attila, a Fornetti Csoport kereskedelmi és marketing ügyekért felelős ügyvezetője az ünnepi felajánlás kapcsán.

Tavaly karácsonykor és idén év közben is többször az SOS Gyermekfalvak adományvonalának elérhetősége szerepelt a Fornetti-zacskókon, a cég gépjárművein pedig az SOS 1%-os kampánya volt látható. A Fornetti támogatásának köszönhetően 2016-ban már közel 3 millió forint értékben érkeztek felajánlások az adományvonalra, amelyek összege remélhetőleg eléri az 5 millió forintos álomhatárt az év végéig.

"Az SOS Gyermekfalvak több mint 400 olyan gyermeknek teremt otthont, akik valamilyen oknál fogva, így például a szülők halála, a család rossz anyagi helyzete, illetve fizikai vagy lelki erőszak miatt nem élhetnek vér szerinti szüleikkel. Ahhoz, hogy a gyermekek lakhatása és neveltetése megvalósulhasson, körülbelül 200 alkalmazottra - nevelőszülőkre, pszichológusokra, a gyermekfalvak fenntartását és működtetését végző munkatársakra - van szükségünk. A szakemberállomány fenntartása igen nagy kihívás, ezért különösen örülünk a pénzadományoknak" - mondta el Romet-Balla Ágnes, az SOS Gyermekfalvak adománygyűjtési és kommunikációs igazgatója.

Az SOS Gyermekfalvak munkatársa hozzátette, hogy a Fornetti nagyon fontos szerepet tölt be az ehhez szükséges pénzügyi háttér megteremtésében, hiszen a terméktámogatások és a marketingfelületek mellett olyan egyedülálló adománygyűjtő akciót hozott létre, amivel nem csupán az embereket buzdítja adományozásra, hanem maga a cég is hozzájárul a támogatáshoz.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Csökkent az eladott nejlonzacskók száma
  Fornetti adomány az SOS Gyermekfalvaknak
  Romániában is tarolt a Fornetti
  Taroltak a Fornetti-üzletek a SuperStore-díjátadón
  A német piac felé nyit a Fornetti
  A Fornetti az év franchise hálózata
  UPS-Fornetti élmény a gyerekeknek
  Szakmai befektetőre talált a Fornetti
  Mintegy negyven új termék jelenik meg a Fornettinél
  Gyorsan terjeszkedik a Fornetti Angliában

További hírek ebben a kategóriában

Lidl kampánya a hátrányos helyze...
Elindult az Angyalváró-Cipősdobo...
Közel 200 tonna élelmiszeradomán...
Biogáz a halhulladékból