Hírek
22818 hír az adatbázisban
Matricagyűjtő kampány a MOL kutakon
Marketinginfo.hu - 2016-12-07 17:00
Promóció

Közös matricagyűjtő kampányt indított a MOL és a Sencor, hogy segítse a magyar családok felkészülését a karácsonyi időszakra.

"A kampány összeállításakor törekedtünk arra, hogy a karácsonyi időszakban népszerű termékekre koncentráljunk, így megkönnyítve a családok számára az ünnepi készülődést" - jegyezte meg Rutai Gergely a Sencor marketing menedzsere.

"Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján elmondható, hogy a hajszárítót, kézi porszívót, a tálas mixert, a szendvicssütőt és az ágymelegítő takarót vásárolják a legtöbben. A kedvezményék igénybevételére jogosító 10 darab matrica akár már egy tankolással igénybe vehető" - hívta fel a figyelmet a Sencor marketingmenedzsere.

A matricagyűjtés november 9-től 2017. január 15-ig tart Magyarországon. A tankoláskor kapott matricák ebben az időszakban, vagy az árukészlet erejéig válhatók be. "Az akcióban részt vevő termékek akár matrica nélkül is megvásárolhatók a gyűjtő füzetben megjelölt áron, a MOL magyarországi töltőállomásainál" - jegyezte meg Rutai Gergely. Hozzátette: a promócióval nemcsak Magyarországon, hanem Szlovéniában, Szerbiában, Csehországban, Horvátországban, Romániában és Szlovákiában is találkozhatnak az autósok a MOL-töltőállomásokon.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Egészségtudatos a hazai vásárló
  MOL Bubi kuponakció az AYCM-mel

További hírek ebben a kategóriában

Kép: FOREO A FOREO nőnapi kampánya
2020-02-28 22:31
l Díjaztak a LUKOIL-t
2020-01-03 11:44
Hogyan duplázhatod vagy akár tri...
A Deichmann idén is ott lesz a S...
Kreatív gondolkodásra buzdító já...
Élelmiszer-pazarlás elleni akció...