Hírek
22817 hír az adatbázisban
Átvette autóját a SPAR nyereményjáték nyertese
Marketinginfo.hu - 2016-12-07 11:02
Promóció

A SPAR "Nyerjen és szurkoljon a SPAR-ral!" nyereményjáték fődíját, az Új Volkswagen Caddy kombi személyautót Lukács József vette át a diósdi INTERSPAR előtt.

"Nemcsak a magyar válogatott kiváló szereplése miatt lesz örökre emlékezetes az idei Labdarúgó Európa Bajnokság Lukács József számára, hanem főleg azért, mert a 40 esztendős debreceni férfi nyerte a "Nyerjen és szurkoljon a SPAR-ral!" nyereményjáték fődíját, egy vadonatúj Volkswagen Caddy Kombi RT 1.2 TSI BMT autót" - mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. kommunikációs vezetője.

A SPAR nyereményjátéka a Labdarúgó Európa Bajnokság idején zajlott. A játékszabályzat szerint a vásárlóknak a promócióban részt vevő termékpalettából kellett három (akár egyforma, akár különböző) darabot vásárolniuk és minden harmadik termék után egy sorsjegyet kaptak a pénztárnál. A sorsjeggyel a szerencsés vásárlók azonnali nyereményekhez is juthattak, továbbá a sorsjegyen található egyedi azonosító kód regisztrációjával részt vettek a heti és heti-exkluzív nyeremények, illetve a fődíj sorsolásán. Az országos, nyári promóció során több, mint 1500 ajándék várta a szerencsés nyerteseket.

A marketing és kommunikációs feladatokat a Reinas Consulting ügynökség végezte.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A SPAR titkos nőnapi projektje
  Gazdára talált a SPAR nyereményautója
  Régi-új hűségprogram a SPAR-nál

További hírek ebben a kategóriában

Kép: FOREO A FOREO nőnapi kampánya
2020-02-28 22:31
l Díjaztak a LUKOIL-t
2020-01-03 11:44
Hogyan duplázhatod vagy akár tri...
A Deichmann idén is ott lesz a S...
Kreatív gondolkodásra buzdító já...
Élelmiszer-pazarlás elleni akció...