Hírek
20073 hír az adatbázisban
A Coca-Cola HBC nyerte el az Év Projektje díjat
Marketinginfo.hu - 2016-12-01 14:02
Márkák

A Coca-Cola Hellenic adatközpont migráció nyerte el a T-Systems Magyarország Év Projektje díját, amelyet idén harmadik alkalommal adtak át.

A Coca-Cola HBC képviseletében az elismerést Ivan Krentchev és Miglena Mladenova vette át Németh Mihály vezérigazgató-helyettestől november 30-án, a T-Systems Symposiumán. Az Év Projektje díjra minden évben azt a három projekteket jelöli a cég, amelyek újszerűségük vagy összetettségük okán kiemelkedőek voltak, és szakmailag is valódi kihívást jelentettek. A nyertest a rendezvény mobilapplikációján keresztül, szavazással választotta ki a Symposium mintegy kétezer vendége.

A Deutsche Telekom Csoporthoz tartozó görög telekommunikációs vállalat az OTE (Hellenic Telecommunications Organization) és a T-Systems Magyarország ötéves, adatközponti szolgáltatások nyújtására szóló szerződést kötött a Coca-Cola Hellenic Bottling Company-val, a Coca-Cola termékek egyik legnagyobb palackozójával.

A megállapodás értelmében Athénban az OTE az elsődleges adatközponti, míg Budapesten a T-Systems Magyarország a másodlagos, back-up, adatközpontot, a vészhelyzet esetén történő adat-helyreállítási funkciókat biztosítja. A világ egyik legnagyobb integrált SAP infrastruktúrájának áthelyezése céljából a T-Systems Magyarország tapasztalt tanácsadókból álló csapatot állított fel.

Az ő feladatuk az SAP és a nonSAP adatbázisok migrációjával kapcsolatos tevékenységek tervezése, elvégzése, valamint a rendszerek finomhangolása volt annak érdekében, hogy az új környezet a Coca-Cola HBC által megfogalmazott szolgáltatási körülményeknek maradéktalanul megfeleljen. A projekt sikerességét jól jelzi, hogy határidő előtt sikerült teljesíteni a feladatot.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Most épül a digitális jövő
  Élelmiszeripari raktárát építi a Coca-Cola HBC
  Coca-Cola és négy egyetem a duális képzésben
  Komoly vállalások a Coca-Cola HBC-től
  Új ügyvezető a Coca-Cola HBC Magyarország élén

További hírek ebben a kategóriában

Kötelezettségvállalással zárult ...
Bővíti európai gyárát Rácalmáson...
A Hunguest Hotels üzemelteti maj...
Jelentett a Scania