Hírek
22818 hír az adatbázisban
Rama megbízás a DeepInsightnak
Marketinginfo.hu - 2016-11-30 12:04
PR

A DeepInsight kapta a Nagy Ramakönyv produkciós és promóciós kampány megbízását az Unilevertől.


A múlt héten két Prizma aranyat is begyűjtő kreatív ügynökség meghívásos tender nyerteseként kapta meg az Unilever Rama Sütőmargarin kommunikációjának egyik legrégebbi és egyben legfontosabb projektjét, a Nagy Ramakönyv megújítását.

Kós Nikolett az Unilever margarin kategória menedzsere elmondta, "a Rama több mint négy évtizede van jelen Magyarországon, és mint az első margarin azóta is a kategória szimbóluma, etalonja. Az ügynökség által hozott tervek alapján egy nemcsak megjelenésében megújult, hanem izgalmas sztorikkal is fűszerezett receptkönyvvel jelentkezhetünk újra vásárlóinknál."

Az ügynökség feladata a szakácskönyv friss koncepciójának megalkotása, ezzel együtt a teljes arculati megújítás, valamint az "újrabevezetést" kísérő, elsősorban digitális kampány tervezése, kivitelezése.

Kővári Gábor a DeepInsight art directora hozzátette, "mindig örülünk, ha egy nagy tradícióval rendelkező márka fontos projektjén dolgozhatunk. Jó volt látni, hogy a megbízó nyitott volt a szakmai javaslatainkra, velünk együtt lelkesedett az izgalmas és látványos megoldások bemutatásakor. Szabad kezet kaptunk a tartalmi fejlesztésben, így a receptek megelevenednek és kis történeteken keresztül izgalmas kis könyvvé válnak. Reméljük, ezzel hozzájárulunk ahhoz, hogy igazi hazai szeretetmárkaként még erősebb legyen a Rama."

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Határon átívelő online sütőakadémia a Ramatól
  A Rama Süti Challenge branded content videó-sorozat
  A Rama új filmje a gyerekkori álmokért
  Az Unilever jótékony célú kommunikációja
  Ügynökséget választott a Mogyi Caramoon
  Világlátott reklámossal erősít a DeepInsight
  Tartalomban erősít az Unilever
  Rama: új brandsite-tal
  Promóciós weboldal készült a Rama ünnepi nyereményjátékához

További hírek ebben a kategóriában

Titkok a korrektor használatával...
Így történjen a gésagolyó tisztí...
Hogyan csökkenti a műanyag ablak...
Válasszuk ki a nappalink központ...