Hírek
23441 hír az adatbázisban
Kiosztották az Országos KKV Marketing Díjakat
Marketinginfo.hu - 2016-11-23 17:00
Egyéb

A szolgáltatói oldalról az INTREN Kft. lett Az Év Marketing partnere 2016-ban, megbízói/ügyféloldalról pedig a Naurel Manufaktúra Kft. viselheti az Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2016 címet.

A Nagy Marketing Vágtán két napon keresztül közel 100 neves előadótól kaphattak inspirációt a munkájukhoz a résztvevők. A rendezvény két napja alatt összesen közel 700 szakember volt kíváncsi a legújabb marketing trendekre és közösen készültek fel a jövő évi marketing kihívásokra. A Magyar Marketing Szövetség az Országos KKV Marketing Díj pályázatot azért alapította, hogy felhívja a figyelmet a KKV-k fejlesztésében nélkülözhetetlen marketingtevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére.

A sikeres, hatékony marketingmegoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével az MMSZ hozzájárul az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez, segíti a tapasztalatcserét, s benne a cégek és a marketingesek közötti együttműködést. A második évben 65 nevezés érkezett a kiírásra 9 kategóriában. Hét cég egynél több pályázattal nyert marketing gyémántot, míg 15 cég egy-egy pályázattal nyert. Idén a márkaépítés és az online felületen futó kampányok kategória volt a legnépszerűbb, melyre 16-16 nevezés érkezett.

Az idei év fődíjasait az Országos Marketing Konferencia szakmai grémiuma előtt ismertük el. Szolgáltatói oldalon az INTREN Kft. lett az egyik fődíjas, aki ezentúl viselheti "Az Év Marketing Partnere 2016" kitüntető címet, megbízói/ügyféloldalon pedig a Naurel Manufaktúra Kft. lett, aki ezentúl viselheti "Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2016" kitüntető címet.

Az INTREN 9 benyújtott nevezéssel 7 marketinggyémánt díjat nyert el. A Naurel Manufaktúra Kft. 4 pályázattal indult, melyből 3 részesült marketinggyémánt elismerésben. A pályázat kiírása szerint, aki a legtöbb gyémántot nyeri el az lesz az adott évben "Az Év Marketing partnere", és "Az Év Marketingaktív Vállalkozása". A (fő)díjazottak értékes nyereményekben részesültek, a Magyar Marketing Szövetség partnereinek jóvoltából, a nyeremények összértéke meghaladja a 2 millió Forintot.

A Magyar Marketing Szövetség folyamatosan azon dolgozik, hogy a magyar kis- és közepes vállalkozások szerves részévé válhassanak a hazai és nemzetközi marketing szakmának, lépést tarthassanak a legfrissebb megoldásokkal, és ezáltal új szintre helyezhessék üzletfejlesztésüket, marketingtevékenységüket.

Minden marketinggyémánt díjazott kap egy elektronikus védjegyet, melyet fel tud használni az online és offline kommunikációs tevékenységeik során. Idén két új különdíj is kiosztásra került. Az Országos KKV Marketing Díj 2016-os kiírásának Marketing hatékonysági különdíját a Kreatív Vonalak Kft. nyerte el, akinek az összes benyújtott pályázata marketinggyémánt elismerésben részesült.

Marketing Nagykövet különdíjban azon szervezetek részesültek, amelyek a legtöbb pályázatot nyújtották be, ezzel is bizonyítva, hogy az elmúlt egy évben, komplex és aktív marketingtevékenységet végeztek. Az idén szolgáltatói oldalról az Intren Kft., a Profelis Kft., a Kreatív Vonalak Kft. és az Extreme Net Kft. ügynökségek kapták meg a Marketing nagykövet elismerést, míg megbízói oldalról a Naurel Manufaktúra Kft., és Hegyvidék Sportcsarnok és Sportközpont Kft.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Újra országos kkv marketing pályázat
  Budapesti kerület lett az év Marketing Fővárosa

További hírek ebben a kategóriában

r Bírság a Ryanairnek
2023-10-13 10:14
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és...
Újrainduló gyártás, új termékek ...
Az Airbus újranyitotta gyárait
Elhunyt Jack Welch, a General El...