Hírek
23416 hír az adatbázisban
Önkéntes munkával segített a P&G
Marketinginfo.hu - 2016-11-22 11:03
CSR

A Habitat for Humanity lakásfelújítással, a Procter & Gamble pénzadománnyal és önkéntesekkel segít.

Napjainkban közel 50.000 családot fenyeget a hajléktalanság, mely családok számára a biztonságos és megfizethető lakhatás mindennapi problémát jelent. A Habitat for Humanity "Második Esély" programjának köszönhetően egy ötgyermekes héttagú család lehetőséget kap idén, hogy megannyi átmeneti otthonban töltött év után új, független életet kezdjen saját otthonában. A P&G munkatársai önkéntesként csatlakoztak a most novemberi munkálatokhoz, a vállalat anyagi támogatásának köszönhetően pedig egy újabb felújítás is elindulhat 2017-ben.

Budapest Főváros XV. kerületének Önkormányzata bocsátotta a program rendelkezésére azt a lakást, amelynek felújításában a P&G önkéntesei részt vesznek. A leendő lakók jelenleg a Szociális és Rehabilitációs Alapítvány "kiléptető lakásában" élnek. A munkálatokat a Habitat építésvezetőinek felügyelete alatt végzik a P&G önkéntes munkatársai, illetve a család tagjai. Így a P&G lelkes segítői is hozzájárulnak ahhoz, hogy a család jövő év elején végre új otthonába költözhessen.

A P&G és a Habitat for Humanity együttműködése globális szintű: az idei már a második év, hogy a P&G magyarországi önkéntesei egy budapesti családnak segítenek az otthonteremtésben. November 16. és 18. között a munkatársak összesen 200 órát töltöttek el az építkezésen.

"A P&G 25 éve, különböző társadalmi felelősségvállalási programok által, elkötelezetten gondoskodik a magyarországi helyi közösségekről, ahol élünk és dolgozunk. Örömünkre szolgál, hogy globális partnerünkkel, a Habitat for Humanity-vel közösen, a P&G Magyarország dolgozóinak önkéntes munkája által egy újabb rászoruló családnak adhatunk második esélyt" - mondta Matej Podobnik, a P&G közép-európai régiójának vállalati kommunikációért felelős menedzsere.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az Egészség Hídja Összefogást segíti a a Pantene Pro-V
  A P&G 11 márkával csatlakozik a TerraCycle-höz
  A P&G meghirdette a 2019. évi Vezérigazgatói kihívások versenyt
  Idén is otthonokat teremt a Habitat for Humanity és a P&G
  A Procter&Gamble és a TESCO közös kampánya
  MetLife együttműködése a Habitat for Humanity-val
  P&G az újrahasznosítás és fenntarthatóság területén
  P&G: környezettudatos stratégiák

További hírek ebben a kategóriában

65 millió forintos támogatás az ...
Az olimpiára készülő fiatal élsp...
A Mol célja, hogy a régió zöldeb...
Esélyegyenlőség az Auchannál