Hírek
22867 hír az adatbázisban
Visszaéltek a Lidl és a Penny Market nevével
Marketinginfo.hu + MTI - 2016-11-21 18:00
Promóció

Megtévesztő, a Facebook-on megjelent nyereményjátékokra hívja fel a figyelmet a Lidl Magyarország és a Penny Market, mindkét társaság azt közölte, hogy visszaéltek a nevével.

A Lidl Facebook-oldalán arra figyelmeztet, hogy a közösségi oldalon megjelent 30 000 forint értékű vásárlási utalványos játék, illetve bármilyen emelt díjas telefonszámhoz kapcsolódó kezdeményezés nem tartozik a céghez. Ezért arra kérik a vásárlókat, hogy ne osszák meg a játékot, és semmilyen utasítását ne kövessék. Minden valós Lidl-nyereményjátékról kizárólag a társaság hivatalos Facebook-oldalán található információ - hangsúlyozták.

A Penny Market figyelmeztetése szerint az interneten olyan játék érhető el, amely megtévesztő, jogellenes. A Facebook alapelveibe, felhasználási feltételeibe is ütköző módon olyan látszatot kelt, mintha azt a társaság szervezné, valamint hogy a játék során nyereményeket adtak, illetve adnak át - közölte a Penny. A játékot nem a Penny Market Kft. szervezte, a játékhoz és az abban ígért, illetve a látszólag átadott nyereményekhez semmilyen módon nem köthető a társaság - hangsúlyozták. Jelezték azt is, hogy a társaság nevével, jó hírnevével visszaélő ismeretlen személyek ellen a szükséges jogi lépéseket megteszik, mivel az oldalt létrehozók jogosulatlanul felhasználták a Penny Market Kft. nevét.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Növekvő létszámok és bérek a Penny Marketnél
  Szalmonellával szennyezett fűszerkeveréket hívott vissza a Lidl
  5 kategóriában nyerte el az Év terméke díjat a Lidl
  Illegális weboldalakat perel a Tiffany
  Kétélű kardnak tartják az internetet a márkavédők

További hírek ebben a kategóriában

Kép: FOREO A FOREO nőnapi kampánya
2020-02-28 22:31
l Díjaztak a LUKOIL-t
2020-01-03 11:44
Hogyan duplázhatod vagy akár tri...
A Deichmann idén is ott lesz a S...
Kreatív gondolkodásra buzdító já...
Élelmiszer-pazarlás elleni akció...