Hírek
22398 hír az adatbázisban
Már kiskereskedelmi láncokban is lehet csekket befizetni
Marketinginfo.hu - 2016-11-18 10:00
Kereskedelem

A Magyar Posta Zrt. a CBA Kereskedelmi Kft.-vel és a Rossmann Magyarország Kft.-vel együttműködve a gyorsabb és rugalmasabb ügyfélkiszolgálás érdekében 91 csekkbefizető automatát állít üzembe.

A Magyar Posta célja, hogy klasszikus szolgáltatásait - így a postai csekket is - a kor követelményeinek és az ügyféligényeknek megfelelően modernizálja. A folyamat következő lépése, hogy a Rossmann-nal és a CBA-val együttműködve 25 drogériába, valamint 66 élelmiszerüzletbe csekkbefizető automatákat telepít, melyeken keresztül mind bankkártyával, mind pedig készpénzzel befizethetőek a csekkek. Az automatán keresztül, bankkártyával befizetett csekkek kártyás vásárlási tranzakciónak minősülnek, hasonlóan az iCsekk mobiltelefonos alkalmazáson, illetve a postahelyeken bankkártyával és egyéb csekkautomatákon történő bankkártyás csekkbefizetéshez.

A kiskereskedelmi hálózatokban megteremtett csekkbefizetési lehetőséggel az ügyfelek még több helyszínen és tágabb időintervallumban, kedvező fizetési feltételekkel tudják elérni a csekkbefizetési szolgáltatást.

A Rossmann Magyarország Kft. értékesítési és marketingstratégiájával összhangban áll ez a drogériák közt egyedülálló szolgáltatás. A Drogérialánc az elmúlt években számos innovatív szolgáltatást és promóciót biztosított vásárlói számára. Ilyen például az online vásárlás bevezetése, melynek keretén belül a Rossmann Online drogériában a vásárlók több mint tízezer termék közül választhatnak, és a házhozszállítás mellett, megrendelt csomagjaikat már több ezer PostaPonton is átvehetik. A Rossmann bízik abban, hogy a csekkbefizető automatákkal tovább bővíti azon szolgáltatásai körét, mellyel vásárlói kényelmét és elégedettségét szolgálja.

A CBA hét esztendővel ezelőtt azért indította útjára a Príma hálózatot, hogy ezen megkülönböztetett egységeiben a vásárlóknak a legmagasabb szolgáltatási színvonalat biztosíthassa. A kitűnő minőségű, sokrétű termékkínálaton és az exkluzív környezeten túl nagyon fontos, hogy innovatív, praktikus, kényelmi megoldásokat is kínáljon az ügyfelek számára. A Postával közösen működtetett csekkbefizető automaták kiváló lehetőséget adnak a Príma hálózatába betérő ügyfeleknek arra, hogy újabb értékes szolgáltatást vehessenek igénybe, mellyel időt és fáradtságot takaríthatnak meg.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Jelentősen nőtt a mobilapplikáción befizetett csekkek száma
  A hosszú hétvégék rontják a kiskereskedelmi forgalmat
  Nem változik az étel- és italautomaták száma
  Eddig a vártnál gyorsabb ipari és lassabb kiskereskedelmi bővülés
  Rossmann - Posta együttműködés

További hírek ebben a kategóriában

iStock Zuhant a svájci óraexport
2020-05-26 10:12
Zuhant a Philips negyedéves prof...
Jelentősen csökken a használtaut...
300 álláshelyet hoz létre a Jysk
Többet és többször rendelnek a v...