Hírek
22867 hír az adatbázisban
Sikeres b-to-b promóció Romániában
Marketinginfo.hu - 2016-11-17 10:04
Promóció

Különleges kampány ért véget Romániában, melynek keretében egy hónapon keresztül négy, DENSO-promóterekből álló csapat járta az országot, szervizeket és márkakereskedéseket felkeresve.

A kampány célja volt többek között a gyújtógyertyák népszerűsítése, valamint a szorosabb kapcsolatok kiépítése a forgalmazókkal és az autókereskedésekkel. Ez a roadshow volt a japán autógyártó első nagyszabású kampánya Romániában. A kampány során négy, DENSO fóliázással ellátott autó összesen több mint 24 ezer kilométert tett meg, együttesen 120 várost és falut felkeresve. Az akció mintegy ezer szervizt érintett, mely megegyezik a korábban kitűzött céllal.

"Ez egy meglehetősen komplex kezdeményezés volt, mely rengeteg erőforrás bevonását igényelte, de az eredmények várakozásainknak megfelelően alakultak. Nagyon büszkék vagyunk a DENSO Roadshow-ra, hiszen hozzájárult ahhoz, hogy szorosabb kapcsolatot alakítsunk ki a romániai szervizekkel" - jegyezte meg Nicolae Dima, a Denso romániai képviselője.

A kampány során a Denso gyújtógyertyák promóciójára helyezték a hangsúlyt. A roadshow során felkeresett szervizeknek és kereskedéseknek lehetőségük volt megismerkedni ezen termékekkel, illetve kedvezményes áron vásárolhattak a felsorolt típusokból.

A roadshow-val párhuzamosan a DENSO Iridium TT kampányt is újtára indított, melynek célja, hogy a szervizeket és az autókereskedéseket is jutalomban részesítse. Éppen ezért a szeptember 1. és november 30. között vásárolt gyújtógyertyák olyan kuponokat rejtenek, melyekkel részt lehet venni a román gyártmányú Pega Strada 1 típusú dizájnkerékpárok sorsolásán.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Denso árbevétel csökkenésre számít
  Kommunikációs központot épített a Denso
  Márkaépítés sok promócióval

További hírek ebben a kategóriában

Kép: FOREO A FOREO nőnapi kampánya
2020-02-28 22:31
l Díjaztak a LUKOIL-t
2020-01-03 11:44
Hogyan duplázhatod vagy akár tri...
A Deichmann idén is ott lesz a S...
Kreatív gondolkodásra buzdító já...
Élelmiszer-pazarlás elleni akció...