Hírek
23467 hír az adatbázisban
Mobilos fejlesztés a Tescotól
Marketinginfo.hu - 2016-11-16 18:00
Mobilmarketing

A Tesco budaörsi áruháza után Győrött, Budapesten, a Fogarasi úton, Szegeden és Debrecenben is bevezeti a Scan&Shop szolgáltatást.

A bevásárlás ilyen módjával a vásárlók egy szkenner segítségével olvashatják le a megvásárolni kívánt termékek vonalkódjait, az eszközökön pedig nyomon követhető a költés és a megtakarítás is. A szolgáltatás már mobiltelefon is elérhető: a Scan&Shop alkalmazás telepítése után az okostelefonnal váltható ki a szkenner.

"A Tescónál arra törekszünk, hogy alkalmazkodjunk a felgyorsult életmódhoz, és egyszerűbbé, kényelmesebbé és gyorsabbá tegyük a mindennapos bevásárlást. Az elmúlt évek során olyan népszerű vásárláskönnyítő újításokat vezettünk be, mint az önkiszolgáló pénztárak vagy a Tesco Online Bevásárlás. Ebbe a sorba illeszkedik a tavaly Budaörsön debütáló Scan&Shop szolgáltatás, amelyet a Fogarasi úton, Szegeden, Győrött és Debrecenben is elérhetővé teszünk, és mobil applikációval egészítünk ki" - mondta Pálinkás Zsolt, a Tesco-Global Áruházak Zrt. működési ügyvezető igazgatója.


A vásárlók az áruházak bejáratainál, a falon találják a Clubcard kártyával és anélkül is használható, érintőképernyős Scan&Shop szkennert, amelyet magukkal vihetnek bevásárlásuk során. Amennyiben még több időt szeretnének megtakarítani, mobiltelefonjukra is letölthetik a Scan&Shop applikációt, és azokban az áruházakban, amelyekben működik a szolgáltatás, a bejáratoknál található QR-kód beolvasása után saját okostelefonjaikkal helyettesíthetik a szkennert. A vásárlók ezután eszközeik segítségével beolvashatják az áruk vonalkódjait, majd azokat közvetlenül a táskájukba tehetik, miközben a készüléken pontosan nyomon követhetik az elköltött, és az akciók által megtakarított pénzösszeget is. A vásárlást követően az önkiszolgáló pénztáraknál ki- és bepakolás nélkül, a szkenner által generált vonalkód beolvasásával fizethetnek, szükség esetén pedig a Tesco képzett munkatársaitól is segítséget kérhetnek.


NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új működési ügyvezető igazgató a Tesco-nál
  Megújul a győri és veszprémi Tesco

További hírek ebben a kategóriában

Új ingyenes applikáció segíti az...
Tippek profi Instagram Storykhoz...
Mi mindenre hasznosíthatók a mod...
Megfontolandó dolgok telefonszer...