Hírek
20377 hír az adatbázisban
Romániában is tarolt a Fornetti
Marketinginfo.hu - 2016-11-15 12:00
Márkák

A Román Kereskedelmi Kamara a legjobb pékipari vállalkozásnak járó díjjal ismerte el a Fornetti romániai leányvállalatának 2015. évi teljesítményét.


Az ország legjobban teljesítő pékipari vállalkozásának választotta a román Országos Kereskedelmi Kamara a Fornetti Romániát, a magyar gyökerű nemzetközi Fornetti Csoport tagvállalatát a 2016. november 10-én, Bukarestben megtartott rendezvényén. A 2015-ös év teljesítményét az ipari nagyvállalatok kategóriában, a kenyértermékeket, süteményeket is friss péktermékeket gyártó vállalkozások között értékelte a legjobbra a romániai szakértői döntőbizottság.

Az országos kereskedelmi kamara mellett korábban, ugyanabban a kategóriában a Temes megyei kereskedelmi kamara is a régió legjobbjának választotta a Fornetti Romániát, ezzel ismerve el a vállalat területi értékteremtését.

"Ez az elismerés fontos irányjelzője annak, hogy a Fornetti Románia jó úton jár. Külön öröm számunkra, hogy ezt a független szakértői döntőbizottság országos és régiós szinten is elismerte. Az elmúlt 14 hónap alatt közel egymillió euró értékű beruházás keretében tavaly modernizáltuk a gyártósorokat, amivel havonta 600 tonnával tudtuk növelni a termelésünket" - emelte ki Tóth Csaba, a Fornetti Románia ügyvezető igazgatója, aki hozzátette, hogy ezt az eredményt a Fornetti Csoport magyar, román és bulgár tagvállalatainak szoros együttműködése segítette elérni. "A fejlesztés révén munkatársaink létszámát is növelni tudtuk, amellyel a régió jelentős foglalkoztatójává léptünk elő Temes megyében" - emlékeztetett az ügyvezető.

Sebastian Gooding, a teljes Fornetti Csoport ügyvezető igazgatója, az Aryzta Csoport közép-kelet-európai vezetője az elismerés kapcsán kiemelte: "Ez az elismerés elsősorban a romániai munkatársak érdeme, de bizonyítja azt is, hogy a Fornetti csoportszinten erős vállalkozás. A szigorú minőségpolitika sztenderdek és elvárások mindhárom ország - Magyarország, Románia és Bulgária - esetében is egyformák. Nem véletlenül lett az Aryzta Csoport közép-kelet-európai szervező centruma, zászlóshajója."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Románia lesz az új európai gazdasági tigris?
  Béremeléssel indul az év a Fornettinél
  A Fornetti is jótékonykodik
  Taroltak a Fornetti-üzletek a SuperStore-díjátadón
  A Fornetti az év franchise hálózata
  A Fornetti Romániában is sikeressé vált

További hírek ebben a kategóriában

„Márkaboom előtt áll Magya...
Őrületes foci a Pepsivel
Új növényi italcsalád a Coca-Col...
Megújul az Accor Hotels