Hírek
22673 hír az adatbázisban
Külföldön terjeszkedik a Levendula Kézműves Fagylaltozó
Marketinginfo.hu + MTI - 2016-11-11 14:00
Márkák

Terveik szerint a közeljövőben egy vagy két üzletet nyitnak Ausztriában.

A cég franchise hálózata az idén már 20 üzletből áll, ebből hatot saját maguk üzemeltetnek, jövőre pedig a tervek szerint 5 újabb üzlettel bővülnének. Brunner Zsolt, a Levendula Kézműves Fagylaltozó egyik alapítója az MTI-vel azt közölte, hogy terveik szerint a közeljövőben egy vagy két üzletet nyitnak Ausztriában. Ennek előkészítésére már úgynevezett mobil egységekkel tesztelték az osztrák piacot. A fagylaltozó 2012-ben családi vállalkozásként indult, az első üzletet Budapesten nyitották. A cég franchise hálózata 2014-ben kezdte meg a működését.

A fagylaltozóhoz tartozó üzletek kínálatában több mint 100 fajta kézműves fagylalt szerepel, amelyek mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül, kizárólag minőségi alapanyagokból, kézzel készülnek. A vállalkozás franchise koncepciója a fagylaltról szól, azonban vannak olyan üzletek, amelyek télen bezárnak, illetve némileg átalakulnak, ugyanis a nyári fagylaltokat a téli időszakban kézműves bonbonok, táblás csokoládék, valamint forró csokoládés italok váltják fel a kínálatban.

Szezonálisan a fagylaltozó hálózat közel 150 embert foglalkoztat, a cég növekedésével minden évben bővítik a létszámot. A cég kiskereskedelmi árbevétele az idén várhatóan meghaladja a 450 millió forintot.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Mindössze valamennyi fonal és néhány szög felhasználásával is lehet remekműveket készíteni (x)
  Balatonfüredi cukrász passió-karamellje lett az év fagylaltja
  Átadták a Magyar Kézműves Remek elismeréseket
  Magyar fagylalt különdíjat kapott
  Jól teljesített a Jótékonysági Fagylaltgyár
  Egymillió forint gyűlt össze a jótékonysági fagyizókban

További hírek ebben a kategóriában

Melyik motorolajat válasszuk? (x...
Első újrahasznosított Barbie
Mangalicakolbász és -szalámi - k...
Menő szabásvonal és egyediség a ...