Hírek
20369 hír az adatbázisban
Marketing igazgatói kinevezés a Borsodinál
Marketinginfo.hu - 2016-11-07 13:00
Karrier

Október 3-tól Peresztegi Ágnes tölti be a vállalat marketing igazgatói posztját.

A szakember feladata a Borsodi brand és a sörgyár által gyártott és forgalmazott prémium és egyéb márkák marketingtevékenységének irányítása lesz.

Mielőtt csatlakozott volna a Borsodi Sörgyárhoz, Peresztegi Ágnes szenior marketing menedzserként dolgozott a Vodafone Magyarországnál, azt megelőzően pedig olyan FMCG vállalatok hazai képviseleténél szerzett tapasztalatot márkamenedzsment területen, mint a Heineken, a Mars és az Unilever.

"Munkám során mindig arra törekedtem, hogy élményt adjunk a fogyasztóknak, és a Borsodinál is ezt a szemléletet szeretném továbbvinni. Számos erős márka van a sörgyár kínálatában, és a jövőben is azon fogunk dolgozni, hogy mi jussunk először a sörkedvelők eszébe, ha egy igazán különleges sörélményre vágynak " - mondta az új marketingigazgató a kinevezés kapcsán.

Peresztegi Ágnes a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerezte első diplomáját nemzetközi marketing szakirányon. Ezt követően a Corvinus Egyetemen végzett szociológus - közgazdászként, 2016 júliusában pedig sikeresen elvégezte a CEU MBA képzését.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új marketing igazgató érkezett a Borsodihoz
  Új commercial excellence igazgató a Borsodinál
  Új értékesítési igazgató a Borsodinál
  Ügyvezetőt váltott a Borsodi

További hírek ebben a kategóriában

Új elnököt választott a Magyar V...
Videó öninterjú a K&H-nál
Magyar feltaláló nyerte Brüsszel...
Több példakép értékű szakember k...