Hírek
22232 hír az adatbázisban
Új termékmegjelölések a SPAR-ban
Marketinginfo.hu - 2016-11-03 10:04
Kereskedelem

Megnövelte a kiegyensúlyozott étrendet támogató élelmiszereinek, valamint a bio-, a gluténmentes és a laktózmentes termékeinek számát a SPAR. Színkódot kap az öt új termékcsoport.

"Fontos területnek tartjuk az egészségtudatos és speciális étrendet igénylő vásárlói csoportoknak kínált élelmiszereket, hiszen hazánkban is egyre többen vannak, akik egészségi állapotuk miatt keresik a laktóz-, vagy gluténmentes, valamint a nem hétköznapi étrendű termékeinket" - hangsúlyozta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

A speciális táplálkozás körébe tartozó termékeket a vásárlók öt fő kategóriába -laktózmentes, gluténmentes, biotermékek, speciális élelmiszerek, tudatos táplálkozás termékei - sorolva, egyedi jelzéssel ellátva találhatják meg a SPAR és INTERSPAR üzletek polcain.

Az új kategóriajelöléseknek köszönhetően a SPAR vásárlói sokkal gyorsabban és egyszerűbben igazodhatnak el a boltban található élelmiszerek között, és választhatnak az étrendjüknek megfelelő alapanyagok közül. A polcokon a kategóriának megfelelő színkóddal és piktogrammal ellátott informatív polccsík, a polcok felett belógatott táblák, a polcok előtt padlómatrica segíti majd a vásárlókat a tájékozódásban. A termékeket a SPAR áruházakban egy helyen, de egymástól jól megkülönböztethetően találják meg a jövőben a vásárlók.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Évente 80 milliárd forint gluténmentes élelmiszerekre
  Új SPAR üzlet nyílt Szombathelyen
  1,6 milliárd forintból fejleszti áruházait a SPAR

További hírek ebben a kategóriában

s Elindult a Solinfo webshopja
2020-02-11 09:16
Visszaesett az új gumiabroncsok ...
Értékesítési rekordot könyvelhet...
Nőtt az IKEA forgalma
Megállapodtak a bérfejlesztésről...