Hírek
21755 hír az adatbázisban
Új játszótér a Henkel és a Rossmann segítségével
Marketinginfo.hu - 2016-11-01 12:05
CSR

Különleges, újrahasznosított műanyagból készült játszótér nyitotta meg kapuit Kalocsán, az Eperföldi Általános Iskola udvarán a Henkel Magyarország Kft. és a Rossmann együttműködésének köszönhetően.

A két vállalat közös akciójában, a Játssz Zöldben kampányban arra buzdította a vásárlókat, hogy a termékek kiürült műanyag flakonjait vigyék vissza egy Rossmann üzletbe és szavazzanak, hogy melyik intézmény nyerje meg az újrahasznosított műanyagból készült, egymillió forint értékű gyermekbirodalmat.

A Föld népessége az előrejelzések szerint mintegy kilencmilliárdra nő 2050-re, amely egyre több és több természeti kincs felhasználását eredményezi. Bár ezek a fejlemények kihívást jelentenek a vállalatoknak, egyúttal számtalan lehetőséget is rejtenek.

"A Henkel számára kiemelten fontos a fenntarthatóság, értéket kívánunk teremteni vásárlóink és fogyasztóink, a minket körülvevő közösségek számára. Kereskedelmi partnereink kulcs szerepet töltenek be, segítségükkel tudjuk tájékoztatni fogyasztóinkat a fenntartható termékeinkről és azok környezettudatos felhasználásáról" - mondta dr. Fábián Ágnes, a Henkel Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

"A Játssz Zöldben kampányban a Henkellel közösen arra kértük a fogyasztókat, hogy a kiürült Persil, Fa, Schauma, Silan vagy Pritt termékek műanyag flakonjait hozzák vissza az üzleteinkbe, hogy azokat újrahasznosíthassuk. A kezdeményezés nagyon sikeres volt, igazi értékteremtő program valósult meg" - mondta el Flórián László, a Rossmann Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

"Kedvezményre jogosító kuponnal honoráltuk vásárlóink környezettudatos magatartását. Egyúttal fogyasztóinknak lehetőségük nyílt szavazni a kampány weboldalán is, így dőlt el, hogy melyik általános iskola, óvoda vagy bölcsőde nyeri meg az egymillió forint értékű, újrahasznosított műanyagból készült játszóteret. További tizenhárom intézmény is kapott sportszerekből, tisztasági csomagokból álló ajándékot" - tette hozzá Güray Yldiz, a Henkel Laundry & Home care üzletág igazgatója.

A versenyben a kalocsai Eperföldi Általános Iskola végzett az élen, ahol október 25-én ünnepélyes keretek közt adták át a különleges, újrahasznosított műanyagból készült játszóteret a diákok nagy örömére.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Rossmann a Progressive Reklámügynökséget választotta
  A Lenor termékek csomagolása újrahasznosított anyagból
  Forgalomnövekedést vár a Rossmann a következő két évben
  A Rossmann Beauty Land következő állomása az EFOTT
  A Henkel elkötelezett a fenntartható csomagolás iránt
  A Henkelt ismét elismertek
  Rossmann divatbemutató a Lupa-tó strandján
  Green Brand díjat nyert a Rossmann
  Henkel - Fenntarthatósági kampány
  Tisztítószer adomány a Henkeltől
  Víztakarékosságra buzdít a Henkel
  Elismerték a Henkel fenntarthatósági teljesítményét
  2,3 millió forintot gyűjtöttek a Persil és a Silan vásárlói
  Teljesültek a Henkel fenntarthatósági tervei
  Fenntarthatósági elismerések a Henkelnek
  Mikulásfutáskor is jóban Rossmann
  Elismerés a Rossmann-nak
  Közel 1700 gyereket oktatott fenntarthatóságra a Henkel
  Esélyegyenlőségi egyezményt írt alá a Henkel

További hírek ebben a kategóriában

Okoslakással jutalmazta vásárlói...
Az ELTE is támogatja a maratonfu...
A Marriott adományozott
Újrahasznosítási forradalom a Vö...