Hírek
23030 hír az adatbázisban
Az E.ON az esélyegyenlőség mellett
Marketinginfo.hu - 2016-10-26 16:02
CSR

A sokszínűség, az esélyegyenlőség és a diszkrimináció-mentesség iránt elkötelezett vállalatként az E.ON is csatlakozott az Európai Sokszínűségi Karta Magyarország kezdeményezéshez.

Az Európai Sokszínűségi Karta 2004-ben indult kezdeményezés, amely az Európai Unió munkahelyi diszkrimináció-ellenes, esélyegyenlőséget támogató irányelveit rögzíti és népszerűsíti a foglalkoztatók körében. Célja a szemléletformálás, a szervezetek vezetőinek elkötelezése és támogatása a szervezeti sokszínűség megvalósításában, egyúttal inspiráció is a humán erőforrás menedzsment fejlesztésére, újragondolására.

Az esélyegyenlőség és az egyenlő bánásmód biztosítása és a sokszínűségkezelés az E.ON vállalati kultúrájának szerves része. Kiemelt törekvés a megváltozott munkaképességű vagy fogyatékkal élő munkavállalók befogadása, integrációja, és létszámuk növelése a szervezeten belül, de a női esélyegyenlőség, a munka világába visszatérő kisgyermekes anyukák támogatása is évek óta hangsúlyos téma a társaságnál.

"Az E.ON-t gazdagítja munkavállalóinak szerteágazó, változatos képessége, tapasztalata, véleménye. Minél jobban használjuk a környezetünk sokszínűségéből adódó előnyöket, annál eredményesebben és hatékonyabban tudunk reagálni a változásokra és kihívásokra" - hangsúlyozta Zahari József, az E.ON Hungária Zrt. munkatársa, vezető HR üzleti partnere.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kutatás: lassan lépeget a nemi egyenlőség felé a PR-ipar
  Önkéntes munkájukkal segítettek az E.ON munkatársai
  Művészet és tudomány találkozását támogatja az E.ON
  E.ON kikapcsolási moratórium meghosszabítva
  Az Adamskyval folytatja az E.ON
  Pro bono segítség az E.ON-tól
  Az E.ON az Év Felelős Foglalkoztatója
  Energy Globe díj most már Magyarországon is
  Felelős támogatói elismerést kapott a dm, az E.ON és a Generali
  Újabb településeken az E.ON tartozásrendező programja

További hírek ebben a kategóriában

Vásárlóival közösen támogatott r...
Új IKEA családi kampány
Mi legyen a Valentin-napkor kele...
A Szerencsejáték Zrt. támogatja ...