Hírek
20073 hír az adatbázisban
Mérföldkőnél a BENU-hálózat korszerűsítése
Marketinginfo.hu - 2016-10-26 12:02
Kereskedelem

Átadták a 100. felújított BENU gyógyszertárat Érden, amely a BENU csoport 4 éve elkezdett, eddig 3 milliárd forintos ráfordítással járó modernizációs folyamatának fontos mérföldköve.

A BENU brand 2012 májusától van jelen a vállalat hazai gyógyszertáraiban. Jelenleg Magyarország egész területét lefedve 250 helyen érhető el BENU gyógyszertár, melyből 80-at független franchise partnerek üzemeltetnek. Havonta több mint 1,2 millió vásárló tér be a BENU gyógyszertárakba és a saját patikáink 1 100 munkavállalót foglalkoztatnak.

Az átalakításokkal a vállalat célja az, hogy az egységes és modern arculattal is megkönnyítsék a betegeknek és a hozzájuk betérő vásárlóknak a tájékozódást, valamint elősegítsék a magasabb színvonalú kiszolgálásukat. A gyógyszerészekkel való közvetlenebb kapcsolattartást és kommunikációt megkönnyíti a nyitott kiadó tér, ezért a hazai gyógyszertárakat is a nemzetközi sztenderdeknek megfelelően alakítják át, hasonlóan azokhoz, amelyekkel például Svájcban vagy Hollandiában, illetve a környező országokban találkozhatunk.

Jellegzetessé teszi a BENU patikákat a lehetőségekhez mérten nagy, nyitott eladótér, a gyógyszerkiadásnál az üvegfal lebontása, amelynek célja a gyógyszerészek, gyógyszertári asszisztensek és a vásárlók közti kommunikáció gördülékenyebbé és személyesebbé tétele.

A most átalakított érdi gyógyszertár is ezt a koncepciót követi, hiszen az előzőhöz képest sokkal nyitottabb, világosabb, ahol könnyedén ki lehet választani a kívánt terméket a szabadpolcokról.

A századikként felújított érdi gyógyszertár különlegessége, hogy az önkormányzattal együttműködve a cég lehetőséget teremtett arra, hogy a régi patikai épületben most korszerűen kialakított, tágas házi orvosi rendelők is működhessenek. Ennek teljes felújítását és a berendezések költségét is a BENU állta.

A BENU Magyarország Zrt. a gyógyszertárai felújítását a jövőben is szeretné folytatni. Az elmúlt 4 évben 100 gyógyszertárat modernizáltak.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Továbbra is kiemelt partnere a BENU a MVLSZ-nek
  A patikák marketingtevékenységének könnyítése
  Milliárdos veszteség a patikáknál
  Kuponok már az egészségpiacon is
  13 milliárd az OTC termékek gyógyszertári forgalma
  Ingadozást hozott a patikák számára a gyógyszerpiaci nyitás

További hírek ebben a kategóriában

Nőtt a SPAR árbevétele 2017-ben
A dm varázslatos világba invitál...
Javult a Tesco éves eredménye
Új áruházat nyitott Zalaegerszeg...