Hírek
20369 hír az adatbázisban
Kórházi felújítást támogatott a Poli-Farbe
Marketinginfo.hu - 2016-10-21 14:04
CSR

Adakozás és közös összefogás eredményeként megújult a Szent Margit Kórház Fejlődésneurológiai Osztálya, ahol idegrendszeri sérülés gyanúja miatt zajlik újszülött, koraszülött és fiatal csecsemők kivizsgálása.

Az országosan egyedülálló, komplex kivizsgálást végző osztályon mintegy 1000 négyzetméter falfelület újult meg a Poli-Farbe Kft. által felajánlott speciális Inntaler Air Cleaner falfestékkel, amely megköti a formaldehid molekulákat, így "tisztítja" a levegőt, ezáltal egészségesebb légkörben történhet a csecsemők kivizsgálása, ellenőrzése. A kivitelezést a Tegyünk Együtt Valamit Egyesület (TEVE) vállalta. Önkéntes segítők bevonásával egy hét alatt végeztek a festési munkálatokkal. A felújításhoz kapcsolódó egyéb költségeket az Euromedic biztosította. A felajánlás a "Fogadj örökbe egy helyiséget a Szent Margit Kórházban" kampány keretében történt.

"A Poli-Farbe festékgyár az elmúlt csaknem 25 évben több tízmillió forint értékben adományozott minőségi magyar festékeket a társadalmi célú felelősségvállalás jegyében számos oktatási, kulturális, szociális és egészségügyi intézménynek országszerte" - hangsúlyozta Nagy László válogatott kézilabdázó, a Poli-Farbe jótékonysági nagykövete.
Az ünnepség végén az örökbefogadó cégek képviselői egy jelképes, közös festéssel fejezték be az osztály felújítási munkálatait.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Lakásfűtő falfestéket fejleszt a Poli-Farbe
  Csomagolást váltott a Poli-Farbe Platinum
  Várost szépítettek a műegyetemisták
  Iskolai felújítást segített a Poli-Farbe
  Folytatódott a Poli-Farbe iskolafelújítás

További hírek ebben a kategóriában

Megbízható Munkaadó díjat kapott...
A Szerencsejáték a fogyatékosság...
Újabb elektromos töltőállomást a...
Életpályamodellt kínáló ösztöndí...