Hírek
20369 hír az adatbázisban
Iskolai felújítást segített a Poli-Farbe
Marketinginfo.hu - 2016-10-18 18:00
CSR

Összesen több mint kétmillió forintból újult meg három iskola tornacsarnoka iskolakezdésre a Poli-Farbe Vegyipari Kft., a Magyar Olimpiai Bizottság, valamint a Magyar Diáksport Szövetség együttműködése keretében.

Idén is folytatódott a Poli-Farbe festékgyár, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Diáksport Szövetség közös jótékonysági kezdeményezése. "A Mi iskolánk bajnoka" program keretében összesen csaknem kétmillió forintból újult meg a tanév kezdetére a budapesti Vörösmarty Mihály Gimnázium, az ugyancsak fővárosi Csík Ferenc Általános Iskola és Gimnázium, valamint a devecseri Gárdonyi Géza Általános Iskola tornaterme. A megszépült létesítmények névadói közismert sportolók, akik egykor az intézményekben tanultak.

A Vörösmarty Mihály Gimnázium csarnoka Cseh László olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszó nevét viseli a jövőben. A Csík Ferenc Általános Iskola és Gimnázium tornatermének névadója Risztov Éva olimpiai bajnok úszó, a devecseri Gárdonyi Géza Általános iskola sportcsarnokát pedig a település szülötte, Darányi József súlylökő olimpikonról nevezték el, aki az 1932-es és 1936-os nyári olimpián képviselte hazánkat.

"Nagy öröm, hogy a Magyar Olimpiai Csapat egyik arany fokozatú támogatója az élsporton kívül az utánpótlásra is kiemelt figyelmet fordít. "A mi iskolánk bajnoka" program mellett a Magyar Olimpiai Bizottság, ugyancsak a Poli-Farbe-val fennálló együttműködésének köszönhetően, az utóbbi három évben több mint tízmillió forintot biztosított tornatermek, öltözők, sportegyesületek helyiségeinek felújítására" - mondta el Szabó Bence, a MOB főtitkára.

A felújításhoz a bócsai telephelyű Poli-Farbe Kft. biztosította a szükséges festékeket, és a munkálatokat is a gyár szakemberei vállalták magukra. "A Magyar Olimpiai Bizottság arany fokozatú támogatójaként fontosnak tartjuk a felnövekvő generációk egészséges életmódra nevelését, és ehhez nagyon fontos a megfelelő sportolási körülmények biztosítása, szép és rendezett környezetben. Az összefogás révén most már összesen kilenc intézmény tudott megújulni országszerte az elmúlt években" - hangsúlyozta Szabó Antal, a Poli-Farbe Kft. ügyvezető igazgatója.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Lakásfűtő falfestéket fejleszt a Poli-Farbe
  Csomagolást váltott a Poli-Farbe Platinum
  Várost szépítettek a műegyetemisták
  Az eMAG-nál még tart a roham
  Sportpályázat a K&H-tól
  Kórházi felújítást támogatott a Poli-Farbe
  Nagy dobás a Poli-Farbetól

További hírek ebben a kategóriában

Megbízható Munkaadó díjat kapott...
A Szerencsejáték a fogyatékosság...
Újabb elektromos töltőállomást a...
Életpályamodellt kínáló ösztöndí...