Hírek
23267 hír az adatbázisban
Átadták a CSR Best Practice díjakat
Marketinginfo.hu - 2016-10-14 18:00
CSR

Tíz év, közel száz elismerés, rendszeres visszatérők a Magyar PR Szövetség "CSR Best Practice" díjátadóján.

Tizedik alkalommal tartotta meg jubileumi díjátadóját a Magyar Public Relations Szövetség, mellyel felelősen gondolkodó vállalatokat jutalmazott. Az elmúlt tíz év mérlege közel száz elismerés kiosztása a vállalati szféra különböző képviselői között: a kezdeti években inkább multinacionális vállalatok, köztük sok visszatérő, majd a már megszokott nagyvállalatok mellett, hazai közép vállalkozások és nonprofit szervezetek is részesültek a Magyar PR Szövetség elismerésében. Az idei hat díjazott között is több visszatérő, korábban már elismert cég részesült oklevélben.

A díjat a Magyar PR Szövetség tíz évvel ezelőtt alapította, azzal a céllal, hogy lehetőséget biztosítson a felelősen gondolkodó és működő vállalatok számára, jó gyakorlataik megosztására. A díj egyik megálmodója a Szövetség akkori alelnöke, ma elnöke, Lakatos Zsófia. "Az alapítás éveiben a társadalmi felelősségvállalás a nemzetközi nagyvállalatok többségénél volt csak érzékelhető. Sok helyen dolgozói önkéntes programokkal, környezettudatosabb megoldások bevezetésével, fenntartható ellátási lánc kialakításával kezdődtek, a mára már többnyire a működés egészére kiható programok. Célunk akkor is, most is ezeknek a példáknak a megosztása, terjesztése azzal a szándékkal, hogy minél több követőre találjon" - mutatta be a díj első tíz évének történetét Lakatos Zsófia az idei jubileumi elismerések átadásán.

"Az idei programok a magyar társadalom több, fontos csoportjának nyújtanak alternatív segítséget, és remélhetően jó példával szolgálnak más valóban felelős vállalkozások számára. Külön gratulálok az évek óta visszatérő pályázóknak" - foglalta össze gondolatait a zsűri vezetője, Mayer Zsolt, az MPRSZ Alelnöke, CSR tagozatának vezetője.

Az idei díjazottak: Avon Cosmetics Hungary Kft., Budapest Bank Zrt., dm-Drogerie Markt Kft., K&H Bank Zrt., Nestlé Hungária Kft., UniCredit Bank Zrt.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Online pr-szótárt jelentetett meg a Magyar PR Szövetség
  A CSR megjelenések
  CSR Best Practice tizedszer
  Nagyvállalatok és nonprofitok is a nyertek a CSR Best Practice-n
  Több idő maradt a CSR Best Practice nevezőinek
  Kiírták a CSR Best Practice pályázatot
  Példamutatóan felelős vállalatok Magyarországon

További hírek ebben a kategóriában

Az UEFA és a Disney 2027-ig hoss...
Az E.ON munkatársai tudásukat ad...
A Béres újabb 10 millió forint é...
Borsodi a fenntarthatóság jegyéb...