Hírek
21860 hír az adatbázisban
Világszerte megújul az ACTIVIA
Marketinginfo.hu - 2016-10-12 15:00
Márkák

Új arculattal, egységes üzenettel és minden piacot érintő fejlesztéssel erősíti pozícióját és a fogyasztókkal kialakított viszonyát a Danone ACTIVIA.

A márka eddigi történetének legátfogóbb kutatását végezte nemrég: világszerte több mint 17.000 nőt kérdeztek meg az őket visszatartó problémákról, és kiderült, hogy főként a saját túlzó önkritikájuk áll kiteljesedésük útjában. Bár ez az eredmény a megkérdezett 17 ország válaszadóira szinte egyforma mértékben volt igaz, a magyar nők esetében a legnagyobb az önkritika visszatartó ereje, 97%-uk gondolja így. Az ACTIVIA az InSync-kutatás eredményei alapján feladatául tűzte ki, hogy inspirálja a nőket céljaik elérésében, én ennek keretében több éves, globális kampányt indít.

A márka megújulásának részeként mostantól a nők legnagyobb részét érintő önazonosság megtalálása, és a bennünk rejlő lehetőségek kihasználására való inspiráció kerül fókuszba. A nemzetközi Live InSync kampányt minden kommunikációs csatornán támogatja az ACTIVIA, a közösségi média, a BTL, az ATL és a PR anyagok is eszerint készülnek már. A relaunch keretén belül teljesen átalakul a termékcsomagolás és az eladáshelyi megjelenés is.

"A nemzetközileg egységesített arculat színe, tipográfiája és üzenete is eltér az eddigiektől, sőt a fejlesztés során a logó is nagymértékben változott" - mondta Gergyói-Szabó Anita a Danone külső kommunikációs menedzsere, majd hozzátette: "mostantól a márkamegjelenés is közvetíti az ACTIVIA kifinomult, prémium világát, hangsúlyozva, hogy az a Danone szakértelmének legjavát képviseli, a selymes joghurt és a 4 milliárd Bifidus Actiregularis ötvözeteként."

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Danone-nál az Alpro
  Új ízekkel jön ki a Danone Activia

További hírek ebben a kategóriában

Megjelent a piacon az Elixina
Az autópiaccal együtt bővülne a ...
Herendi porcelánok a Gül Baba tü...
Kétszámjegyű árbevétel-növekedés...