Hírek
23030 hír az adatbázisban
Bringával tiszteleg a BMW
Marketinginfo.hu - 2016-10-07 16:01
Design

A háromszáz darabban elkészített BMW Cruise e-Bike Limited Edition színösszeállítása a Párizsban bemutatott BMW i8 Protonic Dark Silver Edition különkiadás exkluzív fényezése előtt tiszteleg.

A BMW Lifestyle limitált kiadású termékpalettája ezúttal a bajor gyártó elektromos kerékpárjának különkiadásával bővül: bemutatkozik a BMW Cruise e-Bike Limited Edition, amely rendhagyó színösszeállításával emelkedik ki a többi kétkerekű közül. A mindössze háromszáz darabban elkészített elektromos kerékpárral a bajor gyártó a 2016-os Párizsi Autószalonon bemutatott BMW i8 Protonic Dark Silver Edition különkiadás exkluzív fényezése előtt tiszteleg. A sötétezüst árnyalatú kerékpár atletikus karakterét a BMW i divízió Electric Blue élénk kék felnijei fokozzák tovább.

A vázhoz épített, 400 Wh teljesítményű akkumulátornak köszönhetően a kerékpár elektromos rásegítése (Performance Line) az 50%-os támogatást kínáló ECO és a 275%-os hajtást nyújtó TURBO üzemmódok között négy különböző módban képes segíteni, illetve helyettesíteni a lábhajtást. Elektromos rásegítés és meghajtás esetén a kerékpár végsebessége 25 km/óra, miközben a tízsebességes váltó extrém hegymenetben, lejtőn és sík terepen is gondoskodik a dinamikus haladásról.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Lipcse beindította az új BMW i8 Roadster tömeggyártását
  BMW az Art Fair művészeti kiállításon
  Megosztja a BMW az i3-at Dániában
  A BMW i3 nyerte el az „Év Zöld Autója 2015” díjat

További hírek ebben a kategóriában

Különleges fényképnyomtatási tec...
Díszpárna, ami életre kelti napp...
Kreatív ötletek a karácsonyi vil...
A megnyerő névjegykártya titkai ...