Hírek
21991 hír az adatbázisban
Jótékony csapatépítés a Cofidisnél
Marketinginfo.hu - 2016-10-05 14:04
CSR

Raklapbútorokból készítettek és adományoztak virágládát, szelektív hulladékgyűjtőt és kültéri dominójátékot több Komárom-Esztergom megyei óvodának a Cofidis munkatársai.

A jótékonyság jegyében zajlott csapatépítőn közel 200 fő, néhány óra alatt 24 egyedi raklapból összeállított eszközt készített el.

"Szerettünk volna kilépni a klisészerű csapatépítő tréningekből, éppen ezért olyan programot találtunk ki, ahol a kollégákkal közösen tehetünk valami jót, alkothatunk és ezáltal mi is gazdagodhatunk. A közös munka, a közös cél összekovácsolta a csapatokat és az óvodák vezetésétől pedig azt a visszajelzést kaptuk, hogy a gyerekek elképesztő lelkesedéssel vették birtokukba az eszközöket, ami külön örömmel tölt el bennünket" - mondta Fedor Mariann a Cofidis marketing területvezetője.

A pénzügyi hitelintézet számára rendkívül fontos a társadalmi felelősségvállalás, nemzetközi szinten elkötelezett támogatói vagyunk a kerékpáros kultúrának, hazai szinten pedig a kerékpáros kultúra támogatása mellett más típusú tevékenységeket is szeretnénk szponzorálni, illetve jó ügyekért kiállni.

A csapatépítő keretén belül a munkatársak 12 csoportban dolgoztak és csoportonként kétféle bútort készítettek az óvodáknak. Az eszközöket összesen 5 tatabányai valamint várgesztesi óvodában vették birtokukba az ovisok.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Nemzetközi élmezőnyben a hazai Cofidis
  A kerékpár installációs jótékonysági kampány
  Cofidis - BBM összefogás a gyermekéhezés ellen

További hírek ebben a kategóriában

A LEGO Csoport és a National Geo...
A C&A 2018-as globális fenntarth...
Egyre zöldebb vállalat a SPAR
Az élelmiszer-hulladék csökkenté...
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...