Hírek
22818 hír az adatbázisban
Autisták rajzai kerültek a Telekom formaruhákra
Marketinginfo.hu - 2016-09-30 12:07
Design

Az Autistic Art Alapítvány sáljai segítségével közvetíti az elfogadás és az odafordulás fontosságát az infokommunikációs vállalat.

A Telekom megújítja az üzleteiben dolgozó értékesítő munkatársak formaruháját. Az új formaruha egyik fontos tartozéka egy olyan hernyóselyem kendő, amelyre az Autistic Art Alapítvány művészeti programja keretében alkotó autista fiatalok rajzai kerültek. Az első közel 100 darab ilyen sálat Gyenes András, a Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese és Bella Viktória az Alapítvány ügyvezetője adta át a vállalat üzletvezetőinek Kecskeméten szeptember 29-én. A kendőket országosan várhatóan október végétől láthatjuk a Telekom üzlethálózatában, a női munkatársak nyakában.

A mostani akció annak a stratégiai partnerségi megállapodásnak a része, amelyet a Telekom az Autistic Art Alapítvánnyal kötött idén márciusban. "Szívügyünk a fenntarthatóság, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a fogyatékossággal élőkre, a hozzájuk kapcsolódó felelősségvállalás elmélyítésére. Az Autistic Art Alapítvánnyal megvalósuló együttműködésünk során, velük közösen gondolkodva, közösen alkotva célunk a társadalmi érzékenyítés, a társadalmi és szociális közeledésben lévő lehetőségek megragadása" - mondta el a sálak átadása kapcsán Somorjai Éva a Telekom HR vezérigazgató-helyettese. "Így ezek a kendők önmagukban jelképek is - a segítségükkel kívánjuk felhívni a társadalom figyelmét az elfogadás és odafordulás fontosságára. A sálak mellett az ügyet az üzleteinkben elhelyezett elektronikus képernyőkön és a sorszámhúzáskor kapott cédulán lévő üzeneteken is kommunikáljuk majd."

Az Autistic Alapítvány 2010-ben indította el művészeti programját, amely keretében lakóotthonokban élő autista fiatal felnőtteknek biztosítanak rendszeres rajzfoglalkozásokat, akik a grafikákon keresztül kommunikálnak a külvilággal és a rajzolás által fejezik ki érzéseiket, gondolataikat, mutatják meg gazdag belső világukat.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Autistic Art a Várkert Bazárban
  A Magyar Telekom bekerült az FTSE4Good Emerging indexbe
  A Telekom téli kampánya
  HR-igazgatót vált a Magyar Telekom
  Kevesen ismerik és értik az autizmust
  Autizmussal élőknek segít a Telekom
  Adományozott a Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub

További hírek ebben a kategóriában

A megnyerő névjegykártya titkai ...
Így válaszd ki a tökéletes menny...
Az angol lakberendezési stílus a...
Hogyan dobják fel otthonodat a d...