Hírek
23434 hír az adatbázisban
Roadshown a DIMSz
Marketinginfo.hu - 2016-09-28 18:13
DM

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség szeptember 20-án KKV Roadshow-t szervezett a helyi kis- és középvállalkozások számára Veszprémben.

A résztvevők megismerkedhettek a legújabb direkt és interaktív marketing megoldásokkal, valamint a jogi szabályozás kereteivel. A DIMSZ KKV Roadshow Szegeden útjára indított rendezvénysorozata, Pécsett és Székesfehérváron folytatódott a helyi kamarákkal együttműködésben.

"A rendezvénysorozat lehetővé teszi a helyi kis- és közepes vállalkozások számára, hogy megismerhessék a legújabb adatvezérelt marketing megoldásokat. Célunk továbbá, hogy az elérhető legfrissebb megoldásokat, technológiákat mutassuk be, ennek érdekében a rendezvények tematikája és az előadók köre folyamatosan változik" - emelte ki Huszics György, a DIMSZ elnöke.

"A termék útja az ötlettől a vásárlóig" mottójú szakmai konferencián a szervezők átfogó képet kívántak nyújtani a hallgatóság számára arról, hogy egy jó, kereskedelmileg hasznosítható ötletből hogyan lehet bevételt generálni az adatvezérelt marketing technikák gyakorlati alkalmazásának segítségével. Kiemelt téma volt az adatvédelmi szabályozás, hiszen 2016 májusában egységes adatvédelmi rendelet került elfogadásra az EU-ban, amely felváltja a jelenlegi magyar adatvédelmi törvényt is.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Egykori iskola belső falaira kerültek grafikák Veszprémben
  Egészségügyi roadshow-t indított az ÁEEK
  Szakmai szövetségekkel közös tájékoztatósorozat a DIMSZ által
  Megalakult a DIMSZ Adatvezérelt technológiák tagozata
  Adatvédelmileg jók a hazai webshopok

További hírek ebben a kategóriában

Duettezik a Baileys és az Euroví...
Grafikus képzés nem csak művésze...
Ezek a világ legetikusabb vállal...
Add el először a személyiséged, ...