Hírek
23441 hír az adatbázisban
Bringásoknak fejlesztett mobilappot a McDonald’s
Marketinginfo.hu - 2016-09-22 15:01
Mobilmarketing

Könnyebben manőverezhetnek Budapesten és környékén a bringások: a McDonald's feltérképezte a főváros kerékpáros útvonalait, és egyetlen mobilalkalmazásba sűrítette mindazt, amire egy biciklisnek szüksége lehet.

34 bringás rendezvény, 73 000 résztvevő, több mint 1,5 millió megtett kilométer és 38 000 Facebook rajongó: ez a mérlege a 2010-ben indult McDonald's BringaMánia programnak, melyet ma már az ország egyik legnagyobb biciklis programjaként tartanak számon. A bringás közösség most ahhoz kap segítséget, hogy könnyebb legyen a tekerés az utakon: a McDonald's szeptember 22-én, az Európai Autómentes Napon bemutatta ingyenes applikációját, mellyel bárki egyszerűen, gyorsan megtervezheti a számára legideálisabb útvonalat a fővárosban - legyen kezdő, haladó vagy profi biciklis.

A BringaMánia app úgy navigál Budapest és az agglomerációhoz tartozó városok biciklis útjain, hogy közben minden figyelem a forgalomnak szentelhető. Az applikáció tudása a felhasználók közösségével együtt bővül: az új útvonaltippeket és úthibákkal kapcsolatos észrevételeket a fejlesztők beépítik az alkalmazása, így a térkép egyre pontosabb navigációt nyújt majd a bicikliseknek.

Az applikáció elindításával a McDonald's célja az, hogy népszerűsítse a városi biciklizést és segítse azokat, akik még csak most merészkednek ki a budapesti forgalomba. Ez a környezetbarát közlekedési eszköz egyre inkább a hétköznapjaink részévé válik, egyre többen ülnek nyeregbe, a vállalat reményei szerint a Bringamánia app nekik nyújt majd segítséget Budapesten.

A Bringamánia app szeptember 22-től érhető el iOS és Android platformon. Akik részt vesznek az indulást kísérő Facebook játékban és az elsők között töltik le az alkalmazást, akár egy vázra illeszthető telefontartót is nyerhetnek.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ezért kell tekerni a biciklit (x)
  Ismerd meg a biciklis védelem nagyját, tudj meg többet az Abus márkáról! (x)
  A McDonald's Scheer Sándor vállalkozóra ruházza az üzletrészet
  Adománygyűjtő hét a McDonald’s-nál
  McDonald's az új állategészségügyi elvárásokról
  Októberben nyílik az első „jövő élménye” McDonald’s
  Több kerékpárt vásárolunk
  McDonald’s a lisztérzékenyekért
  Új karrier központ a McDonald’s-nál
  Visszapillantó meghívással rukkolt elő a McDonald’s
  McDonald’s kuponok mostantól mobilon is
  Sokan tekertek a McDonald’s bringatúrán
  Ötéves McDonald’s BringaMánia
  Bringa mániás lett a McDonald's

További hírek ebben a kategóriában

Tippek profi Instagram Storykhoz...
Mi mindenre hasznosíthatók a mod...
Megfontolandó dolgok telefonszer...
A Fitpuli nyerte a 2019-es Start...