Hírek
20370 hír az adatbázisban
Bővül a K&H gyógyvarázs program
Marketinginfo.hu - 2016-09-21 17:03
CSR

Eddig több mint félmilliárd forint értékben kaptak új műszereket a kórházak és mentőállomások. Most területi pályázattal bővül a program, amelyben ezúttal a gyermekorvosi rendelők is részt vehetnek.

A program keretében 2004 óta közel 580 millió forint értékben kaptak műszereket a kórházak és a mentőállomások annak érdekében, hogy a gyerekek minél hatékonyabban gyógyulhassanak, és újra egészséges, teljes életet élhessenek. Ez összesen 336 kórházi gyermekosztályt és mentőállomást jelent, lefedve az ország egész területét.

"Programunkat újabb elemmel bővítjük, mégpedig egy olyan területi pályázattal, amelyben a kórházak, mentőállomások és rendelőintézetek mellett ezúttal a gyermekorvosi rendelők is részt vehetnek. A gyermekgyógyászati és -mentési eszközök, illetve a gyermekek egészségmegőrzését, betegség-megelőzését és rehabilitációját elősegítő berendezések mellett olyan, a gyermekek közérzetét, kényelmét és gyógyulását elősegítő szolgáltatások megvalósítására is lehet pályázati támogatást kapni, mint például egy kórterem, váró kifestése, vagy egy mesesarok létrehozása" - tájékoztatott Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs igazgatója.

A pályázható összeg ezúttal összesen több mint 9 millió forint, ugyanis az ország 26 területi egységében hirdetnek győztes pályázókat, egyenként maximum bruttó 350 ezer forint értékben. A K&H gyógyvarázs területi pályázat beadási határideje 2016. október 10.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  200 mesét értek a női kézilabda-válogatott labdái
  A K&H gyógyvarázs területi szavazása
  23 nyertes intézmény a K&H gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázatán
  Bárki lehet a K&H gyógyvarázs mesedoktor
  K&H a hátrányos helyzetűekért
  Kézilabdások segítettek a K&H gyógyvarázsnak
  A K&H az innovatív eszközökkel támogat
  Modern orvosi eszközök pályázhatók a gyógyvarázs programban
  Indul a K&H gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázata
  Két éves a K&H gyógyvarázs program

További hírek ebben a kategóriában

Megbízható Munkaadó díjat kapott...
A Szerencsejáték a fogyatékosság...
Újabb elektromos töltőállomást a...
Életpályamodellt kínáló ösztöndí...