Hírek
22398 hír az adatbázisban
Óvodai felújítással ünnepelt az Alföldi jogutód
Marketinginfo.hu - 2016-09-21 14:08
CSR

Az egykori Alföldi Porcelángyár alapításának ötvenedik évfordulója alkalmából a cég utódja jótékonysági akciót hirdetett, és saját születésnapján megajándékozott egy oktatási intézményt.

Az egykori Alföldi Porcelángyárat 1965-ben alapították meg Hódmezővásárhelyen. A utódja, a Villeroy & Boch Magyarország Kft. az 50 éves évfordulót tavaly jubileumi programsorozattal ünnepelte meg, amelynek egyik kiemelt projektje a "Legyen Öné egy egyedi, sorszámozott Alföldi mosdó!" elnevezésű jótékonysági program volt. A társaság tíz darab, fekete mázzal készült, egyedi logóval és oklevéllel ellátott, sorszámozott Alföldi Formo S 65 cm-es mosdót bocsátott licitálásra az ország egyik legismertebb aukciós weboldalán. Az árverésből csaknem félmillió forintnyi felajánlás érkezett a jótékony célra, egy helyi intézmény javára.

A Villeroy & Boch Magyarország Kft. részben az egyedi mosdók elárverezéséből befolyt összegből, részben további felajánlásokból, valamint több százezer forintos saját hozzájárulásából a hódmezővásárhelyi Malom utcai óvoda mosdóit újította fel, amelyet a helyi önkormányzat segítségével választott ki.


NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az érzelmi intelligencia fejlesztésével az óvodakezdés is könnyebbé válhat
  A Boomerang csatorna és a DIGI pályázatának ötletindító gondolatai
  Új partnerek az Unilever felújítási programjában
  Nagycsaládosoknak segített a Poli-Farbe
  Iskolafelújításban vett részt a Budapest Bank

További hírek ebben a kategóriában

Kampánnyal hívják fel a figyelme...
A Budapest Airport járványintézk...
Testhőmérséklet mérő kamera a Vo...
Kampányol a Próbakő