Hírek
23441 hír az adatbázisban
Közösen fektet startupokba a Deutsche Bank és az Axel
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2016-09-19 16:03
Egyéb

A bank és az Axel Springer Plug and Play már tető alá is hozta a szerződést.

A Deutsche Bank komoly lépést tesz az európai start-upok irányába az Axel Springer accelerator programjába való belépéssel. A két cég közös célja kiválasztani, fejleszteni és finanszírozni feljövőben lévő technológiai vállalatokat, a banki és a biztosítói üzletágakban. (Az Axel Springer Plug and Play egy vegyesvállalat, amelyet a médiacég és a kaliforniai Plug and Play Tech Center hozott létre.) A most aláírt szerződéssel, a Deutsche Bank exkluzív partnerként csatlakozik a vegyesvállalathoz.

Jörg Rheinbolt, az Axel Springer Plug and Play ügyvezetője kiemelte, a pénzügyi- és a biztosítói tech szektorok a leggyorsabban fejlődő ágazatok közé sorolhatók. A bank, mint új partner, számukra elsősorban még több szakértői tudást jelent.

Jelenleg a vegyesvállalatnak 86 cégben van befektetése. A program egy 100 napos együttműködéssel és 25 ezer eurós kezdőcsomaggal indul, amelyből a munkahelyek kialakítását finanszírozzák. Az utóbbi 3 évben 1500 startup részesült valamilyen támogatásban a vegyesvállalattól.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Vezetői változás a RAS Magyarországnál
  Uber-Daimler vitafórummal indul az Axel konferenciája

További hírek ebben a kategóriában

r Bírság a Ryanairnek
2023-10-13 10:14
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és...
Újrainduló gyártás, új termékek ...
Az Airbus újranyitotta gyárait
Elhunyt Jack Welch, a General El...