Hírek
22867 hír az adatbázisban
Elindult a VII. Az Év Irodája verseny
Marketinginfo.hu - 2016-09-14 18:00
Design

A Ringier Kiadó, a Syngenta, az NNG, az Avis Budget Group, a Dentsu Aegis Network Hungary, illetve tavaly a Profession.hu és az GE Global Operations&Corporate után vajon kik lesznek az idei győztesek?

Az iroda.hu és az ingatlan.com szervezésében az Év Irodája versenyen idén kilenc kategóriában indulhatnak a nevezők, a jelentkezési határidő november 30. A versenyhez kapcsolódó sajtóreggeli keretében Kalmár Zoltán, az iroda.hu alapítója és a verseny ötletgazdája, Varga Balázs, a Profession.hu marketing igazgatója, Dr. Németh Edit, Az Év Irodája kategória felelős zsűritagja, a BME Ergonómia és Pszichológia Tanszékének tanszékvezető-helyettese és Demény Soma, a GE Global Operations&Corporate Közép- és Kelet-Európai HR vezetője osztották meg a versennyel kapcsolatos tapasztalataikat a nagyközönség előtt. Mind a bírák és mind a tavalyi győztesek egyet értettek abban, hogy egy iroda életében a legfontosabb a dolgozók elégedettsége és a well-being. A megfelelő irodai környezet, az ergonomikus székek és a rekreációs terek egyaránt pozitívan hatnak a jövő munkavállalóira - sőt, az Y- és Z-generáció tagjai számára ezek már alapelvárások.

"A megfelelő munkakörnyezet egyre fontosabb szerepet tölt be a munkavállalók elköteleződésében és motivációjában, illetve a vállalkozások vonzerejében és munkaadói márkájuk építésében." - mondta Kalmár Zoltán.

Varga Balázs is hasonló tapasztalatokról számolt be. "Mivel Magyarország munkaerőhiánnyal küzd, így a jelöltekért való harc sem elhanyagolható tényező egy iroda kialakításánál. Egy szép, barátságos munkakörnyezet fontos szerepet játszik a mai munkavállalóknál, sokan néznek utána az interneten, hogy a meghirdetett állás munkavégzése milyen irodában történik."

A tavalyi év nagyvállalati kategóriában a GE Global Operations&Corporate győzött, Demény Soma ekképp értékelte a gálát és az azt követő dicsőséget. "A díj nagyon pozitívan hatott a GE életére, egy ilyen elismerés még jobban erősíti egy cég reputációját és a hitelességét mind a munkavállalók, s mind a partnerek felé. Bevallom, jó érzéssel tölt el, mikor egy-egy ügyfél ellátogat hozzánk, és láthatom az irodát méltató reakciókat: Ez igen... - legtöbbször csak ennyit mondanak".

Varga Balázs arról beszélt, hogy az új iroda kialakítása nem volt egyszerű, ám annál örömtelibben telt a gála és az azutáni pillanatok. "Számomra igazi kihívás volt, mert én voltam az egyik projektvezető, és korábban még soha nem kaptam hasonló feladatot. A gálát is majdnem kihagytuk amiatt, mert esélytelennek tartottuk magunkat Az Év Irodája versenyen... Az egyik legboldogabb napom a cégnél az volt, mikor a versenyt követő munkanapon a kollégák "Good to work here" feliratú pólókban jelentek meg."

Az Év Irodája verseny 2010 óta a hazai ingatlanpiac legjelentősebb rendezvénye, melyen már indulni is nagy presztízst jelent egy cégnek, a díjak pedig jó referenciául szolgálnak. A piac aktuális trendjeinek megfelelően évről-évre új kategóriákkal bővül a verseny, idén a vállalatok mellett már a közösségi irodák is nevezhetnek. Az eddigi győztesek névsorából jól látszik, hogy különböző profilú és méretű irodák és cégek is egyaránt a díjazottak között szerepelnek. A Ringier Kiadó, a Syngenta, az NNG, az Avis Budget Group, a Dentsu Aegis Network Hungary, illetve tavaly a Profession.hu és az GE Global Operations&Corporate után vajon kik lesznek az idei győztesek?

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Heikki Laine az NNG új marketing igazgatója
  Starthoz állt „Az Év irodája” verseny

További hírek ebben a kategóriában

A megnyerő névjegykártya titkai ...
Így válaszd ki a tökéletes menny...
Az angol lakberendezési stílus a...
Hogyan dobják fel otthonodat a d...