Hírek
22398 hír az adatbázisban
Óvodának segített a Femina.hu és a Pölöskei Szörp
Marketinginfo.hu - 2016-09-08 12:00
CSR

Lezajlott a Femina.hu és a Pölöskei Szörp közös jótékonysági ovicsinosító akciója, aminek a legjobban most a jászberényi Maci Alapítványi Óvoda Csibe csoportja örül.

A Femina.hu először 2014-ben írta ki jótékonysági pályázatát, akkor az ovitündérek felhívására rengeteg óvoda jelentkezett, és a céges csapatépítésként szervezett ovifelújítás óriási sikert aratott. Idén a kezdeményezés mellé a Pölöskei Szörp csatlakozott.

A felhívás nem csupán a Femina.hu-n, hanem a Pölöskei Szörp termékein is megjelent, így a két brand egymást erősítve ért el még szélesebb közönséget. A felhívásra érkezett több mint 120 pályázat közül a Femina.hu olvasói szavazták meg, hogy idén a jászberényi Maci Alapítványi Óvoda Csibe csoportját varázsolják szebbé az ovitündérek, ahova halmozottan hátrányos gyermekek járnak

Augusztus utolsó napjaiban, ezúttal konduktív eszközökkel, érzékelés-fejlesztő játékokkal újították meg az ovi eszközparkját, a gyerekek igényeinek megfelelő bútorokkal rendezték be a Csibe csoportot, festettek a kicsiknek egy több funkciós mágnes- és krétafalat, végül egy fát is ültetünk emlékül.

A pályázatot több mint 16 000 alkalommal nyitották meg, a szavazási időszak 2 hete alatt pedig több mint 42 000 megtekintés volt a szavazati oldalon. A támogató kampány a felhívó és a szavazási szakaszt együttvéve körülbelül 2 millió alkalommal jelent meg.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az érzelmi intelligencia fejlesztésével az óvodakezdés is könnyebbé válhat
  Az okostelefon nyomkodásával a minőségi időt vesszük el a gyerekektől
  A Boomerang csatorna és a DIGI pályázatának ötletindító gondolatai
  Webshopot indított a Femina Media

További hírek ebben a kategóriában

Kampánnyal hívják fel a figyelme...
A Budapest Airport járványintézk...
Testhőmérséklet mérő kamera a Vo...
Kampányol a Próbakő